26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Mascații, prezenți la Telciu în următoarea săptămână pentru a potoli populația

Scandalul de la Telciu între localnici și Aquabis este departe de a se termina. Mai mult, IPJ BN  a declarat localitatea zona specială de siguranță publică. În următoarea săptămână, polițiști și mascați vor fi prezenți în permanență în zonă.

Conflictul de la Telciu va fi monitorizat în următoarea săptămână de polițiști, jandarmi și chiar mascați. Inspectoratul de Poliție Județean a declarat localitatea zonă specială de siguranță publică.

„În următoarele 7 zile, pentru prevenirea apariției unor evenimente care pot tulbura liniștea și siguranța publică, alături de polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Năsăud, în zonă acționează și polițiștii din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud și Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș. Prezența forțelor de ordine în zonă au drept scop protejarea populației, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea unor incidente, a blocării căilor de acces și a unor accidente rutiere”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Se pare că astăzi polițiștii au fost nevoiți să dirijeze traficul pe DN17C, acesta fiind jenat de locuitorii din Telciu. Zilele trecute spiritele s-au încins atât de tare, încât șeful Aquabis Ioan Șandru a fost la un pas să fie linșat de mulțimea furioasă. Acesta a avut nevoie de escorta poliției.

Mai multe despre situația de la Telciu puteți citi mai jos:

VIDEO- Scandal la Telciu! Angajații Aquabis încep debranșarea: 800 de familii NU vor mai avea apă la robinet!

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nu cunosc exact speța fiindcă nimeni nu a prezentat toate informațiile dar ca principiu nu sunt deloc de-acord, cu cetățenii care nu vor apă și canal, nu mai vorbim că există multe zone din orașul european Bistrița care nu au acces la apă și nici nu vor avea în curând dar asta este altă idee… Ce vreau să întreb eu pentru că am văzut soldați cu armele din dotare acolo și cu mâinile pe trăgaci. Există vreun SCENARIU POSIBIL, chiar dacă puțin probabil, în care soldații să TRAGĂ în populația supărată că li s-au făcut prea mult poate prea repede?!? Există această variantă în care un soldat care a jurat să-și apere țara și neamul să tragă și să omoare unul pe care a jurat să-l apere cu prețul vieții?!?… Faptul că soldații ai României, dacă mai sunt ai României, au ieșit cu armamentul din dotare într-o astfel de situație, pentru că nu vorbim totuși de clanuri interlope și de crimă organizată, este mai scandalos decât situația inițială și este, deja, un subiect mai important decât apa pusă cu forța locuitorilor din Telciu… rușine celor care au luat o astfgel de decizie ar trebui să-și de-a DEMISIA…

  2. Conductele de apă au fost realizate de elvețieni ,aguabis a preluat abuziv lucrarea și s-au făcut stăpâni,deci nu este vorba că nu vor apa sau canalizare

    • Stimată doamnă, locuitorii din Telciu cum fac cu căcăcelul?!?… Îl trimit prin țevile Elvețiene direct la Zurich, la Berna, la Davos?!? Nu ajunge tot la stația de epurare Aquabis?!?… Nu cred că cine a plătit țeava este important în această ecuație, asta este aproape irelevant… Dar pe de altă parte este la fel de adevărat că oamenii trebuiau întrebați înainte dacă vor să trăiască ca în neolitic sau cât de cât civilizat, ca măcar ca în epoca bronzului / fierului ca romanii de exemplu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!