16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Mascații, prezenți la Telciu în următoarea săptămână pentru a potoli populația

Scandalul de la Telciu între localnici și Aquabis este departe de a se termina. Mai mult, IPJ BN  a declarat localitatea zona specială de siguranță publică. În următoarea săptămână, polițiști și mascați vor fi prezenți în permanență în zonă.

Conflictul de la Telciu va fi monitorizat în următoarea săptămână de polițiști, jandarmi și chiar mascați. Inspectoratul de Poliție Județean a declarat localitatea zonă specială de siguranță publică.

„În următoarele 7 zile, pentru prevenirea apariției unor evenimente care pot tulbura liniștea și siguranța publică, alături de polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Năsăud, în zonă acționează și polițiștii din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud și Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș. Prezența forțelor de ordine în zonă au drept scop protejarea populației, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea unor incidente, a blocării căilor de acces și a unor accidente rutiere”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Se pare că astăzi polițiștii au fost nevoiți să dirijeze traficul pe DN17C, acesta fiind jenat de locuitorii din Telciu. Zilele trecute spiritele s-au încins atât de tare, încât șeful Aquabis Ioan Șandru a fost la un pas să fie linșat de mulțimea furioasă. Acesta a avut nevoie de escorta poliției.

Mai multe despre situația de la Telciu puteți citi mai jos:

VIDEO- Scandal la Telciu! Angajații Aquabis încep debranșarea: 800 de familii NU vor mai avea apă la robinet!

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nu cunosc exact speța fiindcă nimeni nu a prezentat toate informațiile dar ca principiu nu sunt deloc de-acord, cu cetățenii care nu vor apă și canal, nu mai vorbim că există multe zone din orașul european Bistrița care nu au acces la apă și nici nu vor avea în curând dar asta este altă idee… Ce vreau să întreb eu pentru că am văzut soldați cu armele din dotare acolo și cu mâinile pe trăgaci. Există vreun SCENARIU POSIBIL, chiar dacă puțin probabil, în care soldații să TRAGĂ în populația supărată că li s-au făcut prea mult poate prea repede?!? Există această variantă în care un soldat care a jurat să-și apere țara și neamul să tragă și să omoare unul pe care a jurat să-l apere cu prețul vieții?!?… Faptul că soldații ai României, dacă mai sunt ai României, au ieșit cu armamentul din dotare într-o astfel de situație, pentru că nu vorbim totuși de clanuri interlope și de crimă organizată, este mai scandalos decât situația inițială și este, deja, un subiect mai important decât apa pusă cu forța locuitorilor din Telciu… rușine celor care au luat o astfgel de decizie ar trebui să-și de-a DEMISIA…

  2. Conductele de apă au fost realizate de elvețieni ,aguabis a preluat abuziv lucrarea și s-au făcut stăpâni,deci nu este vorba că nu vor apa sau canalizare

    • Stimată doamnă, locuitorii din Telciu cum fac cu căcăcelul?!?… Îl trimit prin țevile Elvețiene direct la Zurich, la Berna, la Davos?!? Nu ajunge tot la stația de epurare Aquabis?!?… Nu cred că cine a plătit țeava este important în această ecuație, asta este aproape irelevant… Dar pe de altă parte este la fel de adevărat că oamenii trebuiau întrebați înainte dacă vor să trăiască ca în neolitic sau cât de cât civilizat, ca măcar ca în epoca bronzului / fierului ca romanii de exemplu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.