1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Toate panourile publicitare de la spital au fost închiriate! Câți bani aduc unității medicale:

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a reușit să închirieze toate panourile publicitare din zona noului UPU. Acestea vor aduce și bani la bugetul unității medicale.

Conducerea spitalului Județean de Urgență Bistrița s-a gândit să transforme gardul din zona noului UPU în panouri publicitare. Ieri a fost organizată o licitație publică pentru ocuparea acestor panouri.

Toate cele 12 panouri publicitare au fost închiriate în urma licitației organizate ieri de unitatea medicală. Într-un an, de pe chiria panourilor publicitare, în conturile spitalului vor intra peste 15.000 de euro.

„În urma licitației organizate, toate cele 12 panouri publicitare au fost atribuite, urmând ca lunar 1.300 de euro să intre în contul spitalului, bani care vor fi utilizați pentru susținerea alocaiei de hrană majorate de spital”, a explicat Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Exact asa este si cu RADIO-TELEVIUZIUNILE DIN ROMANIA !
    Nu mai sunt si nu mai au emisiuni de cercetare, documentare, stiintza , cultura, arta si educatie… CI-S EFECTIV DE ” reclame comerciale si PROMOVARE DE PRODUSE ” … pe banii nostri, ai celor care ne-am abonat … IMBACSINDU-NE CU TOT FELUL DE ” stiti de interes public ” ( cica ) … DE CARE DEJA NE ESTE LAHAMITE .
    Pentru asta… printre reclame, mai ” baga ” cate un film , cate o ” stire ” … cate o emisiune de divertisment… ASA… TOT 10-15 MINUTE EMISIUNE … SI 10-15 MINUTE RECLAMA … SI IAR… SI IAR… de-ti vine sa ” spargi ” … radioul si televiziunea !
    Amu… panourile alea, macar tin de vand … macar !

  2. Ce fel de reclame credeti ca vor apare pe aceste panouri? La medicamente desigur.. la vitamine… si suplimenti alimentari… si la cate un cabinet medical privat… facem pariu? Iluzii ieftine și speranțe deșarte pe bani mulți! Pentru sărmani pacienți dezamagiți de un sistem medical submediocru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...