15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO- Scandal la Telciu! Angajații Aquabis încep debranșarea: 800 de familii NU vor mai avea apă la robinet!

Scandal la Telciu, cu jandarmi solicitați să intervină! Angajații Aquabis s-au „pus pe debranșat” 800 de case. Telcenii au avut la dispoziție mai multe luni să încheie contracte cu Aquabis, dar nu au vrut din cauza tarifului prea mare. Primarul este „de negăsit”.

Din luna februarie s-au încins spiritele în Telciu. Mărul discordiei? Telcenii NU doreau contract cu Aquabis, deoarece valoarea facturilor de plată erau prea mari.

Primarul Sever Mureșan a explicat că NU se poate ieși din ADI Apă Canal până la toamnă. Acest lucru ar „costa” primăria Telciu peste 11 milioane de euro, banii folosiți pentru lucrările de realizare a rețelei de apă și canalizare, prin contractul finanțat prin POS Mediu.

SCANDAL la Telciu! Locuitorii vor să se lepede de Aquabis. Compania îi amenință că-i lasă fără apă

Deși inițial li s-a dat termen să încheie contractele cu Aquabis până la 1 aprilie 2021, telcenii „au tras de timp”, iar cei de la Aquabis Bistrița au fost… îngăduitori.

Scandalul de la Telciu, încă nerezolvat: Nu vor cu Aquabis, dar nici nu pot fără!

Astăzi însă, angajații Aquabis s-au prezentat în Telciu pentru a debranșa de la rețea pe cei care nu au încheiat contractele.

Au avut timp să încheie contractele. De astăzi va începe debranșarea celor care nu au încheiat contracte. E vorba de 800 de case”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Șandru, directorul Aquabis Bistrița.

Spiritele s-au încins, sătenii s-au adunat în jurul angajaților Aquabis. A fost nevoie de intervenția poliției și a jandarmilor.

Primarul comunei Telciu e „de negăsit”. Sătenii, cu sutele, au pornit în căutarea lui, cerându-i demisia.


Și reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să îl sune pe primar, dar telefonul îi este închis.

Revenim cu informații!

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Sper sa nu gresesc, dar lucrurile se pot rezolva usor :
    – Telcenii sa faca contracte cu AquaBis si sa tina robinetii inchisi. Nu ai obliga nimeni sa consume apa de la robinet, sa se aprovizioneze cu apa de unde o au si pina acum. Banuiesc ca nu se plateste abonament pentru contractul de apa si atunci cheltuielile fata de Aquabis sint zero.

  2. Ce glumeț esti😂😂
    Pe tine nu te obliga nimeni sa te bagi in seama.
    Ție ți se pare corect că idioții ăștia sa înceapă să îți presteze servicii înainte de a încheia un contract cu ei ?! Și apoi să te trezești că te obligă să închei un contract cu niste preturi uriașe și pe lângă asta calitatea serviciilor este foarte proastă. Prima data trebuia să informeze lumea că ei urmează să facă anumite investiții și care o să fie preturile, nu să facă totul pe la spate și după aia să zică că nu ai ce face că ei sunt singurul furnizor. Niste idioți și niște corupți !!!!
    Și o turmă de incapabili !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.