17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Trafic blocat în partea de sus a Bistriței după ce un camion a rămas înțepenit într-o groapă

Partea de sus a Bistriței este blocată la această oră. Un camion a rămas înțepenit într-o groapă, pe Calea Moldovei.

Un camion încărcat cu balast a rămas înțepenit pe Calea Moldovei din Bistrița. Astfel, a fost nevoie de demontarea unor stâlpișori care delimitează benzile de circulație. Astfelm, mașinile care vin dinspre Unirea spre Bistrița să poată intra, parțial, pe contrasens.

”Partea de sus a orașului e blocată. DInspre Unirea și cei care vin de pe centură. S-a făcut coloană si au blocat sensul giratoriu de la intersecția spre Năsăud și astfel totul e blocat. Deci se stă cu zecile de minute!” au transmis reporterilor Bistrițeanul.ro, șoferi aflați în trafic.

Imaginea cu camionul încărcat cu balast, postată pe Info Trafic Bistrița Năsăud a atras numeroase comentarii. Majoritatea susțin că de vină ar fi șoferul  sau încărcătura prea mare, zona nefiind una care să creeze, în mod normal, probleme.

 

Foto- Info Trafic Bistrita – Vlase Ciprian

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.