11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Limitatoare de viteză într-o comună de pe Valea Bârgăului. AFLĂ unde

Primăria unei comune de pe Valea Bârgăului pune piciorul în prag și e hotărâtă să lupte cu vitezomanii care circulă pe drumurile din comună. Astfel, autoritatea locală va monta limitatoare de viteză.

Nu mai e nici un secret că Valea Bârgăului este raiul vitezomanilor. DN17 este intens circulat, iar majoritatea șoferilor depășesc limita de viteză legală, de multe ori circulând cu peste 100 km/h.

Aceeași situație se întâmplă și oe drumurile comunale, iar pentru a evita tragediile cauzate de viteză, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, e hotărât să lupte cu vitezomanii, iar la insistențele cetățenilor, va monta limitatoare de viteză pe drumurile secundare.

„Pentru creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic pe străzile din comuna noastră, pietoni și conducători auto deopotrivă, precum și pentru limitarea vitezei cu care unii șoferi rulează în zone sensibile, ca urmare solicitărilor venite din partea mai multor cetățeni, a fost luată măsura amplasării unor limitatoare de viteză.”, informează primarul comunei.

Deși în comuna Prundu Bârgăului există treceri de pietoni, pentru mulți șoferi acestea sunt doar niște desene pe asfalt, iar traversarea străzii este o adevărată aventură.

„Chiar dacă este evident disconfortul creat, viața și sănătatea primează. Astfel, vă rugăm ca până la finalizarea lucrărilor, inclusiv semnalizare a și marcarea corespunzătoare a acestor limitatoare, să circulați cu atenție sporită!”, mai spune Doru Crișan.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...