8.7 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Limitatoare de viteză într-o comună de pe Valea Bârgăului. AFLĂ unde

Primăria unei comune de pe Valea Bârgăului pune piciorul în prag și e hotărâtă să lupte cu vitezomanii care circulă pe drumurile din comună. Astfel, autoritatea locală va monta limitatoare de viteză.

Nu mai e nici un secret că Valea Bârgăului este raiul vitezomanilor. DN17 este intens circulat, iar majoritatea șoferilor depășesc limita de viteză legală, de multe ori circulând cu peste 100 km/h.

Aceeași situație se întâmplă și oe drumurile comunale, iar pentru a evita tragediile cauzate de viteză, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, e hotărât să lupte cu vitezomanii, iar la insistențele cetățenilor, va monta limitatoare de viteză pe drumurile secundare.

„Pentru creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic pe străzile din comuna noastră, pietoni și conducători auto deopotrivă, precum și pentru limitarea vitezei cu care unii șoferi rulează în zone sensibile, ca urmare solicitărilor venite din partea mai multor cetățeni, a fost luată măsura amplasării unor limitatoare de viteză.”, informează primarul comunei.

Deși în comuna Prundu Bârgăului există treceri de pietoni, pentru mulți șoferi acestea sunt doar niște desene pe asfalt, iar traversarea străzii este o adevărată aventură.

„Chiar dacă este evident disconfortul creat, viața și sănătatea primează. Astfel, vă rugăm ca până la finalizarea lucrărilor, inclusiv semnalizare a și marcarea corespunzătoare a acestor limitatoare, să circulați cu atenție sporită!”, mai spune Doru Crișan.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...