14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Limitatoare de viteză într-o comună de pe Valea Bârgăului. AFLĂ unde

Primăria unei comune de pe Valea Bârgăului pune piciorul în prag și e hotărâtă să lupte cu vitezomanii care circulă pe drumurile din comună. Astfel, autoritatea locală va monta limitatoare de viteză.

Nu mai e nici un secret că Valea Bârgăului este raiul vitezomanilor. DN17 este intens circulat, iar majoritatea șoferilor depășesc limita de viteză legală, de multe ori circulând cu peste 100 km/h.

Aceeași situație se întâmplă și oe drumurile comunale, iar pentru a evita tragediile cauzate de viteză, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, e hotărât să lupte cu vitezomanii, iar la insistențele cetățenilor, va monta limitatoare de viteză pe drumurile secundare.

„Pentru creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic pe străzile din comuna noastră, pietoni și conducători auto deopotrivă, precum și pentru limitarea vitezei cu care unii șoferi rulează în zone sensibile, ca urmare solicitărilor venite din partea mai multor cetățeni, a fost luată măsura amplasării unor limitatoare de viteză.”, informează primarul comunei.

Deși în comuna Prundu Bârgăului există treceri de pietoni, pentru mulți șoferi acestea sunt doar niște desene pe asfalt, iar traversarea străzii este o adevărată aventură.

„Chiar dacă este evident disconfortul creat, viața și sănătatea primează. Astfel, vă rugăm ca până la finalizarea lucrărilor, inclusiv semnalizare a și marcarea corespunzătoare a acestor limitatoare, să circulați cu atenție sporită!”, mai spune Doru Crișan.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: