21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Localități și gospodării, afectate de ploaia torențială din această seară

Ploaia torențială care a acaparat întreg județul a inundat zeci de gospodării și a blocat un drum județean. Probleme s-au înregistrat în Viile Tecii, Mărișelu, Valea Poienii și Domnești.

Ploaia torențială care s-a abătut asupra județului a creat probleme încă de azi dimineață. În această seară, în urma ploilor mai multe localități au fost afectate.

Județul Bistrița-Năsăud, alături de încă 27 județe, se află în continuare sub atenționare COD PORTOCALIU de inundații până luni, 6 iulie 2020, ora 23:59.

În localitatea Viile Tecii intervin SVSU și CLSU Teaca și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița. Pompierii militari intervin cu patru motopompe, dintre care o motopompă transportabilă cu capacitatea de refulare de 5000 l/min.

Drumul județean care face legătura între localitățile Viile Tecii și Budurleni a fost blocat de aluviuni. Pentru degajarea acestuia intervin echipe specializate din cadrul CLSU Teaca.

În localitatea Marișelu CLSU și SVSU au intervenit pentru decolmatarea unui șanț înfundat cu aluviuni. De asemenea, în Mărișelu intervin și pompierii militari cu o motopompă.

În localitatea Valea Poienii intervine SVSU Livezile.

Un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Bistrița intervine cu o motopompă transportabilă în localitatea Domnești, alături de autoritățile locale pentru sprijinirea populației în vederea evacuării apei din gospodării.

Intervențiile sunt în dinamică.

Vă reamintim că în această dimineață DN 17 C a fost blocat pe raza localităților Coșbuc și Romuli, din cauza unei alunecări de teren și respectiv a aluviunilor care au ajuns pe carosabil. Mai multe detalii despre acest subiect puteți reciti în materialul de mai jos:

VIDEO: DN17C, blocat în Coșbuc și Romuli de aluviuni

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...