1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

ȘOCANT: Un bărbat a fost găsit spânzurat în Ilva Mică de un culegător de ciuperci

Un culegător de ciuperci din Ilva Mică a făcut o descoperire șocantă. Acesta a găsit în apropierea Primăriei un bărbat spânzurat. Victima și-a pus capăt zilelor în urmă cu câteva zile și nu a putut fi identificată.

Ceea ce trebuia să fie o drumeție relaxantă prin pădure pentru un bărbat din Ilva Mică s-a transformat într-o descoperire macabră.

Culegătorul de ciuperci a descoperit în acestă după-amiază un bărbat spânzurat în apropierea Primăriei din localitate.

Se pare că victima și-ar fi pus capăt zilelor în urmă cu câteva zile, iar din cauza stării în care se afla trupul neînsuflețit, bărbatul nu a putut fi identificat.

Aurel Horea, primarul comunei Ilva Mică spune că în comună există o persoană dispărută, dar nu poate confirma dacă bărbatul spânzurat este persoana căutată.

„Astăzi, o persoană care a fost la cules de ciuperci m-a sunat că a făcut o descoperire șocantă. Mi-a spus că a găsit un bărbat spânzurat și m-a întrebat ce să facă. L-am îndrumat să sune la 112. A venit Poliția și Medicina Legală. Nu pot să vă spun dacă bărbatul e sau nu din localitate. Ce e drept, de ieri, în comună avem o persoană dispărută, dar nu știu dacă e vorba de aceeași persoană. Din cauza stării în care se afla cadavrul, nu a putut fi identificat”, a declarat Aurel Horea pentru Bistrițeanul.ro.

Conform informațiilor, pe trupul bărbatului nu există urme de violență, iar asupra sa nu a fost găsit nici un bilet de adio prin care să explice ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Polițiștii au preluat cazul și fac acum cercetări. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului.

„Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit azi 4 iulie a.c. în jurul orelor 15.03 ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că, pe raza comumei Ilva Mică în locul numit <Coasta Satului>, a fost găsit trupul unui bărbat spânzurat. În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii secției au constatat faptul aspectele sesizate se confirmă, trupul bărbatului decedat fiind transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Bistrița în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în vederea stabilirii identității bărbatului și a împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului. In cauză polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...