25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Locuiești în Beclean sau în apropiere? Ai ocazia să fii EROU!

Încă nu au o ambulanță care să-i ajute să ajungă la donari, oriunde și oricând. Așa că își aleg periodic câte o locație. Iar de mâine, vor fi la Beclean. Așa că ai ocazia să fii erou dacă locuiești în zona orășelului de pe Someș.

În județul nostru este o lipsă mare de locuri în care doritorii să poată dona sânge! Cei ce lucrează la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița au subliniat nevoia unei Ambulanțe.

Am putea astfel să ajungem noi la donatori și astfel am tripla numărul de donatori din județ. Și implicit, am tripla numărul de vieți salvate” a explicat Adina Beudean, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrița.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii LIVE Bistrițeanul.ro, pe care o puteți urmări aici:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/351999822369937/” /]

Până când vor primi o Ambulanță, sunt la ”mila” primăriilor, deoarece trebuie să obțină un spațiu steril în care să poată recolta. Așa că periodic, angajați ai Centrului de Transfuzii Bistrița merg pentru câteva zile în diferite zone din județ. Astfel, cei din localitate arespectivă, dar și din vecinătate, pot dona sânge.

De mâine, se va putea dona, timp de trei zile, la Beclean.

Recoltarea se va face în perioada 16 – 18 septembrie, la Spitalul Orășenesc Beclean.

Cei care doresc să doneze sânge trebuie să-și ia actul de identitate la ei, să mănânce puțin înainte și să fie odihniți.

Tot în video de mai sus, Adina Beudean explică și cine sunt cei care pot dona sau care nu pot dona sânge!

Așadar, dacă ești din Beclean sau din împrejurimi, ai trei zile la dispoziție să FII EROU!

Despre beneficiile donării de sânge puteți reciti AICI:

Vrei un weekend prelungit?? FII EROU și-l poți avea!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.