8.9 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

Tentativă eșuată de sinucidere. VEZI ce metodă a folosit un bărbat pentru a-și pune capăt zilelor

Un bărbat a plecat de acasă în toiul nopții nopții, amenințându-și soția că se sinucide. Panicată, femeia a alertat Poliția care a pornit pe urmele bărbatului. La scurt timp acesta a fost găsit pe o pășune, în plin proces de sinucidere.

Un bărbat de 46 de ani din Rebrișoara și-a amenințat azi noapte soția că se sinucide. După ce și-a informat familia, acesta s-a urcat în mașină și dus a fost. Panicată, nevasta lui a alertat Poliția, spunând că soțul ei are și unele probleme de sănătate. Imediat după apel, polițiștii au pornit pe urmele bărbatului.

La scurt timp după primirea apelului, polițiști l-au găsit pe bărbat în apropiere de Bistrița, oprit pe o pășune dintre localitățile Sigmir și Blăjenii de Sus. Acesta se afla pe scaunul șoferului cu ușile blocate, iar pe bancheta din spate se aflau două butelii care emanau un puternic miros de gaz.

Întrucât exista posibilitatea producerii unei tragedii, a fost solicitată intervenția pompierilor, dar și sprijinul celor de la Ambulanță.

„Bărbatul a fost scos din mașină și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Foto @ IPJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...