2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Tentativă eșuată de sinucidere. VEZI ce metodă a folosit un bărbat pentru a-și pune capăt zilelor

Un bărbat a plecat de acasă în toiul nopții nopții, amenințându-și soția că se sinucide. Panicată, femeia a alertat Poliția care a pornit pe urmele bărbatului. La scurt timp acesta a fost găsit pe o pășune, în plin proces de sinucidere.

Un bărbat de 46 de ani din Rebrișoara și-a amenințat azi noapte soția că se sinucide. După ce și-a informat familia, acesta s-a urcat în mașină și dus a fost. Panicată, nevasta lui a alertat Poliția, spunând că soțul ei are și unele probleme de sănătate. Imediat după apel, polițiștii au pornit pe urmele bărbatului.

La scurt timp după primirea apelului, polițiști l-au găsit pe bărbat în apropiere de Bistrița, oprit pe o pășune dintre localitățile Sigmir și Blăjenii de Sus. Acesta se afla pe scaunul șoferului cu ușile blocate, iar pe bancheta din spate se aflau două butelii care emanau un puternic miros de gaz.

Întrucât exista posibilitatea producerii unei tragedii, a fost solicitată intervenția pompierilor, dar și sprijinul celor de la Ambulanță.

„Bărbatul a fost scos din mașină și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Foto @ IPJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.