18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

VIDEO: Zeci de mii de euro, pentru tinerii din Lunca Ilvei!

O veste excelentă, pentru tinerii întreprinzători din Lunca Ilvei! Vor avea, în curând ocazia să pună în practică tot ce au văzut sau au admirat în Occident. Vor primi, pentru asta, câteva zeci de mii de euro:

Sunt câteva programe de implementare foarte atractive, adresate celor mai tineri întreprinzători – a explicat primarul Flaviu Lupşan din Lunca Ilvei.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean, primarul localităţii a explicat că înainte existau câteva limite în aceste programe. Însă acestea au fost înlăturate, iar de acum tinerii pot profita de zeci de mii de euro.

Flaviu Lupşan s-a întâlnit zilele trecute cu reprezentanţii de la Bucureşti ai Agenţiei pentru Dezvoltare: „Pe noul exerciţiu financiar 2021-2027 – pentru tineri au apărut câteva programe de implementare. care erau până acum limitate la vârstă şi sumă”, a explicat Flaviu Lupşan.

Până la finele anului 2020, puteau să acceseze cei 40.000 de euro doar tinerii cu vârste de până în 35 de ani.

De această dată, s-a negociat foarte bine şi s-a prelungit limita de vârstă până la 41 de ani. Suma care poate fi accesată este de asemenea, mai mare:  100.000 de euro.

Părerea mea este că de această dată chiar merită. Sperăm să vină tineri care vor încerca să pună în practică ceea ce au văzut în afară… Avem deja câteva familii care într-adevăr au demonstrate că este posibil. Cred că acest ajutor care vine în sprijinul tinerilor este un lucru extraordinar”, a mai spus primarul Flaviu Lupşan.

Alte detalii interesante referitoare la investiţiile din Lunca Ilvei puteţi afla urmărind emisiunea, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F951154868595880%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...