12.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

VIDEO: Zeci de mii de euro, pentru tinerii din Lunca Ilvei!

O veste excelentă, pentru tinerii întreprinzători din Lunca Ilvei! Vor avea, în curând ocazia să pună în practică tot ce au văzut sau au admirat în Occident. Vor primi, pentru asta, câteva zeci de mii de euro:

Sunt câteva programe de implementare foarte atractive, adresate celor mai tineri întreprinzători – a explicat primarul Flaviu Lupşan din Lunca Ilvei.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean, primarul localităţii a explicat că înainte existau câteva limite în aceste programe. Însă acestea au fost înlăturate, iar de acum tinerii pot profita de zeci de mii de euro.

Flaviu Lupşan s-a întâlnit zilele trecute cu reprezentanţii de la Bucureşti ai Agenţiei pentru Dezvoltare: „Pe noul exerciţiu financiar 2021-2027 – pentru tineri au apărut câteva programe de implementare. care erau până acum limitate la vârstă şi sumă”, a explicat Flaviu Lupşan.

Până la finele anului 2020, puteau să acceseze cei 40.000 de euro doar tinerii cu vârste de până în 35 de ani.

De această dată, s-a negociat foarte bine şi s-a prelungit limita de vârstă până la 41 de ani. Suma care poate fi accesată este de asemenea, mai mare:  100.000 de euro.

Părerea mea este că de această dată chiar merită. Sperăm să vină tineri care vor încerca să pună în practică ceea ce au văzut în afară… Avem deja câteva familii care într-adevăr au demonstrate că este posibil. Cred că acest ajutor care vine în sprijinul tinerilor este un lucru extraordinar”, a mai spus primarul Flaviu Lupşan.

Alte detalii interesante referitoare la investiţiile din Lunca Ilvei puteţi afla urmărind emisiunea, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F951154868595880%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...