18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Locuri de muncă vacante, în Olanda, Austria, Germania şi alte state UE! Ce trebuie să faci dacă visezi un job în străinătate

Dacă visezi un loc de muncă în străinătate, acum este momentul să acţionezi: angajatorii din Spațiul Economic European oferă sute de locuri de muncă, cele mai multe fiind disponibile în Olanda!

321 locuri de muncă sunt vacante în Spaţiul Economic European, prin intermediul rețelei EURES România.

165 locuri de muncă sunt disponibile în Olanda pentru cei dispuşi să lucreze ca şi culegător fructe (afine, căpșuni), muncitori în sera de flori, muncitori în producția de roșii sau muncitori necalificaţi în grădinărit și horticultură.

Se caută, totodată, şi operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, procesor bulbi de flori, procesor de flori și plante de seră.

Alte 55 de locuri sunt disponibile în Germania – pentru cei care pot să presteze munca de ajutor curățenie, bucătar, bufetier, cameristă, chef de pârtie, chef de rang, commis de rang, consultant IT, demichef de rang, junior sous chef, lăcătuș, manager recepție, maseur, mecanic de proces, mecanic mașini de prelucrare a plasticului.

Angajatorii nemţi caută, de asemenea, şi ospătari, parchetari, personal în domeniul gastronomiei de sistem, preparator de înghețată, recepționer, șef de echipă, specialist IT, sudor, tâmplar, tehnician electrician, electronist sau zidar.

  • Austria – 32 locuri de muncă pentru: montator de mobilă, reactJS frontend developer;
  • Norvegia – 17 locuri de muncă pentru: mecanic auto, ospătar, tinichigiu auto, vopsitor auto;
  • Spania – 15 locuri de muncă pentru: tehnician mecanic și electrician la întreținere echipamente;
  • Slovacia – 12 locuri de muncă pentru: sticlar;
  • Ungaria – 10 locuri de muncă pentru: montator structuri metalice, sudor;
  • Finlanda – 10 locuri de muncă pentru: instalator de schele;
  • Belgia – 5 locuri de muncă pentru: lucrător în agricultură;

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European se pot adresa consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa-Năsăud. Informaţii se pot obţine şi la sediul nostru din Bistriţa, strada Gării, nr.2-4, telefon 0263.23.62.96, e-mail [email protected], sau de pe portalul EURES România, la adresa:  http://eures.anofm.ro/”, a transmis Otilia Râpan, directorul executiv al AJOFM.

Foto – Arhiva

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...