2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Loganurile din parcările hipermarketurilor, luate în vizor de hoți! Dintr-unul au furat bani

Un bistrițean cu spirit civic a văzut ieri, în parcarea unui supermarket, că un bărbat ”încearcă” ușile la …Logan-uri. A anunțat poliția, care, a constatat că dintr-un autoturism au fost furați bani. Oamenii legii caută făptașul/făptașii.

Atenție! Barbat caucazian,40-50 ani, cam 1,80 inaltime, gras, sparge mașini Logan in parcările supermarketurilor imediat ce proprietarii intra in magazin. Poartă chipiu, mască și o pungă in mână!” era anunțul postat de un bistrițean, ieri, în mediul online.

Comentariile au curs rapid, internauții sugerându-i să sune la poliție, lucru care bistrițeanul a explicat că l-a și făcut.

Oamenii legii s-au deplasat în parcarea Kaufland de Jos și au constatat că dintr-un autoturism a fost furată o sumă de bani.

În data de 07.10 a.c., in jurul orelor 17.00, am fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute au forțat sistemele de închidere ale două autoturisme aflate în parcarea unui hipermarket, de pe raza municipiului Bistrița, din unul dintre autoturisme fiind sustrasă o sumă de bani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt si tentativă la săvârsirea infracțiunii de furt” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Conform comentariilor de la postarea bistrițeanului, au mai existat tentative de furt atât din Loganuri cât și din alte tipuri de mașini.

Și eu am fost la piață în Decebal acum o lună, și cineva mi-a spus că un tip a încercat portierele … am sosit destul de târziu, că l-aș fi urmărit” a scris D.A.

Au ceva chei pentru logan . E cel mai ușor de spart și ei stiu cum . Mie mi-o spart mașina de 3 ori până acum, în zona Lamă” a scris I.S.M.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...