-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Lorant Sas, deputat REPER: O decizie „din pix”, fără fundament economic și fără aplicabilitate!

Lorant Sas, deputat REPER, a comentat în legătură cu plafonarea prețurilor la lemnele de foc și produsele derivate. Acesta a tras un semnal de alarmă asupra acestei „decizii „din pix”, fără fundament economic și fără aplicabilitate!

Felicitări” guvernanților care, prin OUG 134 din 5 octombrie 2022, au afectat grav piața lemnului de foc și a produselor derivate (brichete lemnoase, peleți)! Asta în condițiile în care peste 50% dintre gospodăriile din România nu au acces la rețelele de gaze naturale”, a comentat deputatul.

În magazinele de bricolaj și la agenții economici de profil nu se mai vând peleți? Lor nu le pasă!

Nu plătește nimeni compensația de preț până la nivelul real, stabilit de cerere și ofertă?

De ce oare furnizorii de gaze naturale și electricitate primesc compensații financiare din partea statului, iar în cazul celor care vând combustibil lemnos sau produse derivate nu se aplică același principiu? Lor nu le pasă!

Cetățenii plătesc separat serviciile de debitare și transport lemn de foc, sau pur și simplu nu mai reușesc să se aprovizioneze? Lor nu le pasă!

Toate aceste produse pleacă spre export, la prețul pieței, comercianții alegând varianta profitabilă a ofertei de achiziție din străinătate? Lor nu le pasă!

Lor le pasă doar de efectul electoral al unei decizii „din pix”, fără fundament economic și fără aplicabilitate”, a mai comentat deputatul Lorant Sas.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.