-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Primăria Bistrița face drum ca-n palmă pe Decebal, dar a uitat să schimbe rețelele de apă și canalizare

Municipalitatea demarează un proiect de peste 10 milioane de euro care prevede reabilitarea axei de transport pe tronsonul Gării – Decebal- Andrei Mureșanu – Năsăudului. Primăria Bistrița a uitat însă să schimbe rețelele de apă și canalizare, care rămân cele din anii `70.

Unde nu e cap, vai de picioare. Primăria Bistrița demarează un proiect de 10,5 milioane de euro, care prevede reabilitarea străzilor Gării, Decebal, Andrei Mureșanu și Năsăudului. Mai multe despre proiect puteți citi mai jos:

Lucrările la tronsonul Gării – Năsăudului ar putea începe când ar fi trebuit să fie gata!

Municipalitatea nu a luat în calcul, însă, și să schimbe rețelele de apă și canalizare, care rămân cele din anii `70. O confirmă un răspuns primit de la Primăria Bistrița de Lucian Petraș.

„La obiectivul de investiții „Reconfigurarea axei de transport public pe strada Gării – Bulevardul Decebal – strada Andrei Mureșanu – strada Năsăudului”, pe tronsonul cuprins între intersecția strada Crinilor până la Hala Decebal nu s-au făcut lucrări de înlocuire rețele de apă, canal și gaz sau branțamente ale acestora până la 16.11.2022. Aceste lucruri nu fac parte din proiectul tehnic și nu vor fi finanțate. În cadrul acestui proiect sunt cuprinse lucrări de deviere/relocare a rețelelor de utilități”, se arată în răspunsul primit de Lucian Petraș.

Lucrările la axa de transport ar trebui să se finalizeze în decembrie 2023. Acestea implică și amenajarea unui pasaj subteran în apropiere de Piața Decebal.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: