HANDBAL: Bianca Bazaliu „Bazi” rămâne la Gloria Bistrița

0
586

Bianca Bazaliu, una dintre surprizele plăcute de la Campionatul European de handbal 2022, a ales să semneze în continuare cu gruparea din Bistrița-Năsăud. Interul stânga rămâne la CS Gloria 2018.

Considerată de mulți ca fiind o handbalistă de succes pe scena mare handbalistică, Bianca Bazaliu, cu un trecut impresionant încă de când era junioară, a semnat în continuare cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Obiectivul Gloriei este de la an la an din ce în ce mai ridicat. După două sezoane slabe, anul acesta Gloria forțează o clasare pe podium și stă bine în campionat la capitolul puncte. În campionat sunt trei formații neînvinse, iar pe lângă Gloria se află Buzăul (locul 1) și CSM București (locul 2, la egalitate de puncte cu Gloria).

Clasamentul Ligii Florilor 2022-2023 (primele 6 echipe):

„Mă bucur că îmi continui cariera la Gloria 2018. Am găsit aici un proiect frumos, atmosfera este bună iar eu mă simt foarte bine alături de echipă. Îmi doresc să îmi îndeplinesc și în continuare toate obiectivele personale și ale echipei iar suporterii să vină alături de noi pentru a vedea handbal de calitate”, a declarat Bazaliu, conform paginii de Facebook CS Gloria 2018.

Anul acesta, la Skopje, Bianca Bazaliu a făcut surpriza Europeanului. În cadrul EURO 2022 de handbal, la meciul contra Spaniei, foarte important pentru parcursul la european al României, Bazaliu a marcat cu 114 km/h de la aproximativ 15 metri în poarta ibericelor înainte cu 3 secunde de final, când rezultatul era egal (28-28). Astfel, România a câștigat pe “barba” Biancăi, una dintre cele mai bune handbaliste de la European.

Mai multe informații despre Bianca Bazaliu:

Povestea Biancăi Bazaliu, handbalista cu cea mai puternică aruncare: de la suspendare pentru dopaj la eroina de la Skopje

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.