8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Magazinul Six Xenia de la Lamă, închis de Protecția Consumatorului BN! CE au găsit comisarii:

Comisarii Protecției Consumatorului BN au fost în control la magazinul Six Xenia din zona Lamă. Aceștia au aplicat amenzi, au retras produse și au închis temporar magazinul. CE au găsit:

Magazinul Six Xenia din zona Lamă/Năsăudului a fost închis de comisarii protecției COnsumatorului BN. Aceștia au fost în control în urma unei reclamații, iar ceea ce au găsit a dus la amenzi, retragere produse și închidere unitate.

”În urma unei reclamații depuse la sediul instituției, în data de 18.07.2023, Comisariatul Judetean pentru Protecția Consumatorilor Bistrita-Năsăud a desfășurat o acțiune de control privind respectarea prevederilor legale în domeniul protecției  consumatorilor la societatea SIX SENIA PROD COM SRL BISTRIȚA.

În urma acțiunii de verificare, comisarii CJPC Bistrița-Năsăud au identificat mai multe deficiențe, după cum urmează:

  • comercializarea unor produse alimentare care nu erau însoțite de informații din care să rezulte data limită de consum,
  • produse alimentare cu data limită de consum depășită;
  • comercializarea unor fructe și legume depreciate calitativ, cu semne vizibile de putrefacție, mucegai și deshidratare;
  • produse depozitate necorespunzător, direct pe paviment;
  • vitrinele frigorifice utilizate sunt învechite, prezentând reparații neconforme, acestea nefiind igienizate, cu urme de mucegai și scurgeri de lichide neidentificate, rafturi cu urme de rugină, insalubre, chedere mudare și ventilatoare cu depuneri grosiere de praf
  • spațiul destinat vânzării nu este renovat – pereți înnregriți, calorifere ruginite și pline de praf, gresie spartă.

Ținând cont de neregulile constatate, echipa de control a aplicat 3 amenzi contravenționale în cuantum de 50.000 lei și un avertisment.

Totodată, de la momentul efectuării controlului a fost oprită definitiv de la comercializare o cantitate de 66,85 kg produse alimentare (mezeluri, fructe și legume, băuturi răcoritoare), în valoare de 434,17lei.

A fost dispusă și oprirea temporară a prestării-serviciilor în întreaga unitate până la remedierea deficiențelor constatate”, a transmis Stelian Dolha, comisar șef adjunct CJPC BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. un focar de infectie.cum sa te astepti sa iti vina clientul si sa iti faca profit din moment ce tu nu te respecti ca firma?
    intro lume care se modernizeaza de la minut la minut mi-ar fi rusine sa am o asemenea afarcere,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.