21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Magia sărbătorilor de iarnă, cu Florăria Myosotis: decorațiuni naturale, coronițe și aranjamente de poveste!

Florăria Myosotis din Bistrița, de pe Bulevardul Republicii, Nr.1, este locul perfect care te ajută să simți magia sărbătorilor de iarnă! Aici găsești decorațiuni cu elemente naturale specifice, aranjamente de sărbătoare cu brad natural, colecții de globuri, brazi decorați pe diferite teme, coronițe de Crăciun sau buchete de flori cu specific de iarnă!

Vin sărbătorile de iarnă, mult așteptate atât de cei mici cât și de cei mari. Este momentul acela frumos în care ne pregătim casa pentru întâmpinarea oaspeților, o gătim cu cele mai frumoase decorațiuni și o umplem de mireasma bogată a mâncărurilor alese. Bineînțeles că toți vrem ca decorul să fie unul idilic, atent adaptat la magia Crăciunului. În magazine, opțiunile pentru decorațiuni sunt multe, mai ieftine sau mai scumpe, în diferite stiluri și culori, gata să își găsească locul potrivit la noi în casă.

Pentru cei care sunt în căutarea unor aranjamente speciale în care naturalul să fie la loc de cinste, Florăria Myosotis este cu siguranță cea mai bună soluție! Cu o experință de peste 18 ani pe piața din Bistrița, într-un spațiu cochet și atrăgător situat pe Bulevardul Republicii la Nr. 1, florăria oferă în această perioadă o gamă largă de decorațiuni cu elemente naturale specifice, aranjamente de sărbătoare cu brad natural, colecții de globuri, brazi decorați pe diferite teme, coronițe de Crăciun, buchete de flori cu specific de iarnă. Desigur, tot aici poți găsi și cadoul potrivit, atent adaptat persoanei dragi.

Atmosfera de Crăciun ne aduce multă bucurie de fiecare dată şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Bradul deţine un rol major în aceată perioadă, iar decorațiunile ne aduc în casă, magia sarbătorilor de iarnă. Tocmai de aceea, am pregătit și în acest an o gamă variată de aranjamente cu brad natural, flori și multă culoare, care sperăm să fie pe placul și sufletul clienților noștri cărora le mulțumim pentru cei 18 ani de încredere și colaborare frumoasă și le dorim din suflet Sărbători Fericite! Vă așteptăm cu drag!”, spune Geanina Stejerean, administratorul Florăriei Myosotis.

Aranjamentele și decorațiunile pregătite cu migală pot fi admirate și pe pagina de Facebook a florăriei: https://www.facebook.com/Floraria-Myosotis. Tot în această perioadă se preiau și comenzi la telefon 0263 217069 sau online pe www.floria.ro, zilnic între orele  07:00 și 19:00, cu livrare la domiciliu.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...