-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

MĂGURA ILVEI: A căzut de la o înălțime de 6 metri!

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a suferit mai multe lovituri după ce a căzut de pe un stâlp. Din primele informații, căzătura s-a produs de la 5-6 metri înălțime, iar tânărul are mai multe răni în zona picioarelor.

„Bărbatul are 25 de ani, afirmativ conștient, prezintă multiple leziuni și traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

La fața locului intervine un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Sîngeorz-Băi.

UPDATE:

Tânărul va ajunge la o clinică din Târgu Mureș, fiind transportat cu un elicopter SMURD.

«Bărbatul a fost stabilizat de către echipajul de prim ajutor SMURD și urmează să fie predat elicopterului SMURD care a aterizat pe terenul de sport din Măgura Ilvei. Prezintă traumatism toracic și traumatism lombar. Va fi transportat la un Centru de Traumă din municipiul Târgu Mureș», a declarat Marius Rus.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...