-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Școala din Șintereag, prădată de hoți

Din primele informații deținute se pare că azi noapte, una sau mai multe persoane au intrat, prin efracție, în școala din Șintereag și au sustras mai multe bunuri. Când a ajuns la școală, de dimineață bună, femeia de serviciu a găsit poarta ruptă și geamurile deschise.

Au fost furate mai multe laptopuri și un videoproiector”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bistrița – Năsăud, Monica Buboly.

Astăzi, un echipaj al poliției s-a prezentat la școală și a făcut măsurătorile, încercând să găsească cât mai multe indicii pentru depistarea făptașului sau făptașilor.

Astăzi a fost depusă o sesizare cu privire la un furt din școala din Șintereag. Ancheta este în desfășurare, momentan cu autor necunoscut. Au fost sustrase mai multe bunuri”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița – Năsăud, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...