21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Mai avem de așteptat pentru o piață modernă… Primăria Bistrița vrea să ia credit pentru Piața Decebal

Dacă aveați impresia că 2022 va aduce bistrițenilor o piață modernă… ei bine mai aveți de așteptat. Anul acesta vor fi gata abia studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, urmând ca lucrările să debuteze cel mai devreme la final de 2022. Pentru acestea, Primăria Bistrița se bazează pe un credit.

Mai avem de așteptat până când Piața Decebal va fi una modernă. Anul acesta, municipalitatea a alocat 250.000 de lei pentru documentații tehnico-economice. Pentru lucrările efective, Primăria Bistrița se bazează pe un credit.

„Modernizarea Pieței Decebal o vom realiza din credit, în primul rând pentru că orașul are nevoie de această piață cât de repede. Gândim un proiect generos în care să se regăsească ulterior producătorii locali, comercianții, cu o zonă cu produse industriale cu specific în zona activității agricole și o parcare acolo”, a declarat primarul Ioan Turc, într-o conferință în care a prezentat bugetul municipiului.

Studiul de fezabilitate și documentațiile tehnice urmează să fie finalizate anul acesta, iar lucrările vor începe cel mai devreme la sfârșit de 2022.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: