-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Mai avem de așteptat pentru o piață modernă… Primăria Bistrița vrea să ia credit pentru Piața Decebal

Dacă aveați impresia că 2022 va aduce bistrițenilor o piață modernă… ei bine mai aveți de așteptat. Anul acesta vor fi gata abia studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, urmând ca lucrările să debuteze cel mai devreme la final de 2022. Pentru acestea, Primăria Bistrița se bazează pe un credit.

Mai avem de așteptat până când Piața Decebal va fi una modernă. Anul acesta, municipalitatea a alocat 250.000 de lei pentru documentații tehnico-economice. Pentru lucrările efective, Primăria Bistrița se bazează pe un credit.

„Modernizarea Pieței Decebal o vom realiza din credit, în primul rând pentru că orașul are nevoie de această piață cât de repede. Gândim un proiect generos în care să se regăsească ulterior producătorii locali, comercianții, cu o zonă cu produse industriale cu specific în zona activității agricole și o parcare acolo”, a declarat primarul Ioan Turc, într-o conferință în care a prezentat bugetul municipiului.

Studiul de fezabilitate și documentațiile tehnice urmează să fie finalizate anul acesta, iar lucrările vor începe cel mai devreme la sfârșit de 2022.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.