1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

MAIERU: Le-a ars agoniseala de-o viață!

O întreagă gospodărie a fost mistuită de flăcări, ieri, la Maieru. Construcțiile de lemn au fost repid cuprinse de flăcări. Nu au fost victime, dar familia și-a văzut agoniseala de-o viață făcută scrum.

Un apel la 112 anunța aseară, în jurul orei 20.00, un incendiu în Maieru.

O casă a fost cuprinsă e flăcări, dar, construcția fiind de lemn, focul s-a extins rapid și la celelalte anexe.

Pompierii de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, SVSU Maieru și SVSU Rodna au fost direcționați la incendiu. Pe când au ajuns ei acolo, ardea totul.

În momentul în care au ajuns echipajele de interventie la locul indicat, incendiul cuprinse întreaga construcție din lemn (casă, șură, grajd – cu pereți din cărămidă). Din fericire, nu au fost victime. Persoanele care locuiau în interior au reușit să se evacueze pe cont propriu” explică pompierii CE au găsit acolo.

Aceștia au scos mai multe animale și păsări din adăpostul acestora și au protejat locuințele/anexe învecinate.

”Suprafata afectată de incendiu este de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric în podul imobilului – suprasolicitarea instalației electrice (mulți consumatori)” explică reprezentanții ISU BN.

O persoană a suferit un atac de panică, fără a fi nevoie de transport la spital, fiind asistată de echipajul SMURD.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...