12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

MAIERU: Le-a ars agoniseala de-o viață!

O întreagă gospodărie a fost mistuită de flăcări, ieri, la Maieru. Construcțiile de lemn au fost repid cuprinse de flăcări. Nu au fost victime, dar familia și-a văzut agoniseala de-o viață făcută scrum.

Un apel la 112 anunța aseară, în jurul orei 20.00, un incendiu în Maieru.

O casă a fost cuprinsă e flăcări, dar, construcția fiind de lemn, focul s-a extins rapid și la celelalte anexe.

Pompierii de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, SVSU Maieru și SVSU Rodna au fost direcționați la incendiu. Pe când au ajuns ei acolo, ardea totul.

În momentul în care au ajuns echipajele de interventie la locul indicat, incendiul cuprinse întreaga construcție din lemn (casă, șură, grajd – cu pereți din cărămidă). Din fericire, nu au fost victime. Persoanele care locuiau în interior au reușit să se evacueze pe cont propriu” explică pompierii CE au găsit acolo.

Aceștia au scos mai multe animale și păsări din adăpostul acestora și au protejat locuințele/anexe învecinate.

”Suprafata afectată de incendiu este de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric în podul imobilului – suprasolicitarea instalației electrice (mulți consumatori)” explică reprezentanții ISU BN.

O persoană a suferit un atac de panică, fără a fi nevoie de transport la spital, fiind asistată de echipajul SMURD.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: