5.6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Reprezentanții Tub Integral despre fatidicul 2020: „L-am încheiat într-o notă pozitivă. Ne-am propus o creștere cu 3% și am reușit”

Tub Integral, distribuitorul bistrițean de materiale electrice, și-a propus să aibă o creștere organică, și a reușit. Astfel că în ultimii 4 ani, cifrele de afaceri ale companiei au crescut de la an la an cu 3%. Anul 2020 s-a încheiat într-o notă pozitivă, cu o cifră de afaceri de peste 41.6 milioane de lei.

Cheia succesului, pe o piață atât de concurențială, a fost menținerea standardului de calitate. Clienții se uită mai degrabă la preț decât la calitate, însă Tub Integral a preferat să selecteze clientela natural. Și s-a bazat pe acest criteriu.

Nu comercializează cele mai ieftine produse și soluții, dar cu siguranță sunt caracterizate de calitate.  Clienții au fost educați în această și ei în această notă. Astfel reclamațiile primite de la clienti sunt rare, fapt care spune multe despre produsele lor.

Portofoliul de produse al firmei este foarte vast. 80% din business, însă, este reprezentat de comerțul cu cabluri. 20% de sisteme de iluminat civile și industriale, stradale, etc. În acest moment, Tub Integral este reprezentant regional al gigantului Prysmian, lider mondial în producția de cabluri. Lucrează de asemenea în parteneriate profitabile și cu producătorii locali din Bistrița-Năsăud. Totodată, în portofoliul lor se regăsesc brandurile de top din domeniu, cum ar fi Philips, Eaton, Schneider, etc.

Tub Integral mizează pe stabilitate, fapt evidențiat de cifrele firmei, dar și de angajați. Numărul lor nu prea fluctuează, echipa mărindu-se de la un an la altul cu doar câte un angajat. Momentan, în cadrul firmei activează ca angajați 25 de oameni.

Cum a încheiat Tub Integral anul 2020?

„Anul 2020 a fost un an bun, pe care l-am încheiat într-o notă pozitivă. Asemeni ultimilor patru ani, și pentru anul 2020 ne-am propus o creștere controlată de 3%. Pe care de altfel am și realizat-o. Fiind un an pandemic, deci incert, ne-am axat în primul rand pe siguranța noastra și a angajaților noștri, aceasta fiind grija noastră principală. Am avut și cazuri de infectări cu COVID-19 în rândul angajaților. Nu au fost cazuri grave, așadar consider că am gestionat corespunzăor întregul mers al lucrurilor. Anul 2020 nu ne-a îngrijorat prea mult. Aveam pe flux proiectele ofertate și adjudecate din 2019, fapt care ne-a adus o oarecare liniste.”  spune Sorin Moldovan, manager de vânzari.

Cum a fost începutul anului 2021?

„ 2021 a început într-o notă incertă. Ca cifră de afaceri, primul trimestru al anului 2021 este similar cu aceeași perioadă a anului 2020, însă anul acesta eforturile au fost și rămân mai mari. Întâmpinăm mici dificultăți datorate creșterilor de preț la materia primă.

Încercăm să le explicăm clienților că aceste măriri de prețuri ale produselor nu sunt pentru că asa am decis noi, ci pentru că este un întreg flux, iar problema începe de la materia primă al cărei preț este în continuă creștere. Probleme sunt în multe segmente ale pieței în care activăm, spre exemplu multe proiecte nu se mai încadrează acum în buget, deoarece prețurile au escaladat.

Însă, suntem o echipă tânără și dinamică, ne reinventăm constant, aducem câte un suflu nou de câte ori este nevoie și căutăm inovații noi continuu. Totodată, echipa noastră fiind foarte eficientă și rapidă, indiferent de situație, știm să vindem ceea ce produc fabricile mari, așadar sunt puține șanse să rămânem fără variante sau soluții.”, mai spune managerul de vânzări al companiei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: