17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Cu vaccinul anti-Covid la mall?! Ce planuri are Primăria Bistrița pentru a încuraja vaccinarea

În ultima ședință de Consiliu Local, primarul Ioan Turc a precizat că pregătește o acțiune de vaccinare. Aceasta se va desfășura tocmai într-un centru comercial. Cei care vor alege să se vaccineze atunci nu vor avea nevoie de programare.

Primăria Bistrița se pregătește de o acțiune de vaccinare mai neconvențională. Aceasta ar urma să se desfășoare într-un centru comercial din oraș.

Acțiunea se va desfășura în data de 9 mai, iar cei care vor alege să se vaccineze nu vor avea nevoie de programare pentru a fi imunizați.

„În data de 9 mai dorim să desfășurăm o acțiune într-o zonă comercială, în așa fel încât oamenii să se poată vaccina fără formalități prealabile. Respectiva acțiune va fi circumscrisă unei campanii de promovare a importanței vaccinării.”, a precizat Ioan Turc, în ultima ședință de Consiliu Local.

Aceasta nu este singura idee de acest fel vehiculată de autoritățile locale și județene. Prefectul Stelian Dolha anunța înființarea unor puncte de tip „drive thru” pentru vaccinare. Metoda a fost deja pusă în practică în marile orașe și s-a dovedit a fi un succes.

Mai puteți citi pe acest subiect:

Vaccinare „drive-thru”, în etapa a III-a!

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.