7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Cu vaccinul anti-Covid la mall?! Ce planuri are Primăria Bistrița pentru a încuraja vaccinarea

În ultima ședință de Consiliu Local, primarul Ioan Turc a precizat că pregătește o acțiune de vaccinare. Aceasta se va desfășura tocmai într-un centru comercial. Cei care vor alege să se vaccineze atunci nu vor avea nevoie de programare.

Primăria Bistrița se pregătește de o acțiune de vaccinare mai neconvențională. Aceasta ar urma să se desfășoare într-un centru comercial din oraș.

Acțiunea se va desfășura în data de 9 mai, iar cei care vor alege să se vaccineze nu vor avea nevoie de programare pentru a fi imunizați.

„În data de 9 mai dorim să desfășurăm o acțiune într-o zonă comercială, în așa fel încât oamenii să se poată vaccina fără formalități prealabile. Respectiva acțiune va fi circumscrisă unei campanii de promovare a importanței vaccinării.”, a precizat Ioan Turc, în ultima ședință de Consiliu Local.

Aceasta nu este singura idee de acest fel vehiculată de autoritățile locale și județene. Prefectul Stelian Dolha anunța înființarea unor puncte de tip „drive thru” pentru vaccinare. Metoda a fost deja pusă în practică în marile orașe și s-a dovedit a fi un succes.

Mai puteți citi pe acest subiect:

Vaccinare „drive-thru”, în etapa a III-a!

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...