-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

MARECOM deschide primul magazin în Bistrița! Cadouri surpriză pentru primii clienți

Costumele fabricate de producătorul local MARECOM din Năsăud le veți găsi începând chiar de mâine dimineață și în Bistrița. Primul magazin MARECOM din oraș se deschide la ora 9.00, pe Calea Moldovei, nr. 17, vizavi de magazinul Kaufland. 

Marecom Confecții Năsăud este unul dintre cei mai mari renumiți producători de costume și confecții textile din țară. Dacă până acum produsele lor erau de găsit doar la Năsăud, începând de mâine aveți ocazia să le probați de luni până sâmbătă în noul magazin dedicat clienților din Bistrița.

Noua colecție de toamnă este dedicată atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor și vă așteaptă să o probați în magazin.

Important de reținut este că dacă aveți nevoie de ajustări, se fac gratuit, exact după măsura voastră. 

Primii cienți ai magazinului Marecom din Bistrița vor avea parte de cadouri surpriză, așa că nu trebuie să ratați o vizită!

Pe o piață dominată în general de produse de import, deseori de calitate îndoielnică, producătorul de confecții Marecom reușește să producă în singura fabrică de profil din județul nostru costume, jachete, sacouri, pantaloni și multe altele, din materiale premium și acordând o atenție deosebită detaliilor.

Cum fabrica de la Năsăud este utilată după ultimele standarde din domeniul textilelor, cu utilaje performante achiziționate inclusiv prin fonduri europene, cei de la Marecom reușesc să scoată și în continuare pe piață produse de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Având o experiență de 15 ani în domeniu, odată cu trecerea timpului și ca urmare a unui continuu proces de modernizare și adaptare la cerintele pieței, cât și grijii pentru calitate si respect pentru client, Marecom Confecții și-a creat deja un renume în industria confecțiilor din România, performanță datorată în mare parte echipei de profesioniști cu experiență în domeniu, având atât magazine proprii, cât și peste 60 de parteneri la nivel național.

Competitivitatea  fabricii de confecții, cu o vastă experiență în producția de costume bărbătești, pantaloni, scurte și jachete pentru toate tipurile de ocazii și anotimpuri este reprezentată de un raport echilibrat între accesibilitate și calitate.

Încă de la înființare, producătorul a căutat să-și diversifice permanent gama de produse și a lucrat permanent la modelele si linia vestimentației, una care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

În magazinele MARECOM veți găsi oricând costume, sacouri, pantaloni, cămăși, ținute de gală, office, casual și sport, cu design în tendințe, rochii moderne croite impecabil, toate realizate din materiale din cea mai bună calitate.

Toată colecția o puteți vedea online accesând www.marecom.ro , iar pentru a vă convinge cu ochii voștri de calitatea materialelor și a finisajelor nu vă rămâne de făcut decât să dați o fugă pe Calea Moldovei, nr. 17, peste drum de magazinul Kaufland din zonă. Magazinul este deschis de Luni până Vineri între orele 09.00-20.00, iar Sâmbăta între 9.00-17.00.

Pentru a rămâne la curent mereu cu noutățile de la Marecom nu e nevoie decât să dați un Like paginii lor de Facebook  Marecom Confectii și nu veți rata nimic!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.