14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

VIDEO: Candidații USR-Plus la Rebrișoara și Josenii Bârgăului sunt hotărâți să schimbe în mai bine viața concetățenilor lor

Candidații USR-Plus la Rebrișoara și Josenii Bârgăului – Leon Ilovan și Ioan Platon – ambii militari de carieră care au participat și în misiuni externe – își doresc să câștige primăriile pentru care candidează. Josenii Bârgăului este ingura comună de pe Valea Bârgăului care nu asigură lemn de foc cetățenilor săi. Oriune merg în Rebrișoara, cetățenii se plâng că nu li se asigură lemen de foc, că nu sunt făcute drumurile de țară, că nu avem cămin cultural, că bisericile se dărâmă peste noi…

Ioan Platon, candidat din partea USR-Plus la Primăria din Josenii Bârgăului, s-a arătat sătul de promisiuni care, în loc să fie realizate, apar din nou la fiecare patru ani, pe pliante electorale.

Suntem în 2020, am avut atâția ani de atragere de fonduri europene, au fost bani din bugetul național și local. Iar comuna noastră încă nu are apă și canalizare în foarte multe zone…!

Nu avem rețele de curent electric. Suntem singura comună de pe Valea Bârgăului care nu asigură lemn de foc pentru cetățenii săi”, a reproșat Ioan Platon actualei administrații locale din Josenii Bârgăului.

Ioan Platon a subliniat că Josenii Bârgăului deține 8.700 de hectare de pădure, referindu-se la anumite grupuri de persoane care subjugă bogăția comunei.

Transparența în administrația publică locală este una dintre prioritățile și obiectivele propuse de Ioan Platon. „Cetățeanul trebuie să fie informat și să știe câți bani intră în primărie și ce proiecte se pun în execuție. A doua mea prioritate ar fi utilitățile de bază care trebuie duse la bun sfârșit. Apă și canalizare, rețea electrică, drumuri de hotar și asigurarea lemnului de foc pentru locuitorii din Joseni”, a mai spus Ioan Platon.

Leon Ilovan, candidat USR-Plus la Primăria din Rebrișoara, a recunoscut că lucrurile în comuna sa se mișcă foarte greu. În patru ani de zile, actualul primar a accesat un singur proiect.

Am trei copii care merg la grădiniță și la școală în Rebrișoara. De aici au început nemulțumirile.

Nu li se asigură copiilor din Rebrișoara condițiile pe care le merită. Oriunde merg în Rebrișoara, cetățenii se plâng că nu li se asigură lemne de foc, că nu sunt făcute drumurile de țară, că nu avem cămin cultural, că bisericile se dărâmă peste noi…

Au fost multe asemenea care m-au făcut să renunț la serviciu și să intru în lupta pentru primărie.

Sunt conștient de faptul că putem aduce o schimbare cu o mentalitate nouă, o generație de tineri care nu au mai fost până acum în politică

Este nevoie de multă ordine și multă disciplină în Primăria Rebrișoara. La noi au fost prea delăsători cei care au administrat comuna. Mai mult au căutat scuze decât rezolvări ale unor probleme”, a punctat Leon Ilovan.

Mai multe informații despre proiectele pe care și le propun cei doi tineri candidați USR Plus puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/I11e1lY1ftQ” /]

(Articol electoral comandat de Partidul USR-Plus – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200251)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!