-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Ionuț Simionca: Pensii mai mari și centre de zi pentru pensionari în Bistrița

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Bistrița, deputatul Ionuț Simionca, a declarat că a votat astăzi, în Parlament, pentru mărirea cu 40% a pensiilor. Acesta susține că, după ce va fi ales primar, va acorda o atenție specială protecției sociale în capitala de județ.

Facem cu toții parte din aceeași familie și trebuie să avem grijă unii de ceilalți. Am votat pentru mărirea cu 40% a pensiilor deoarece cred că părinții noștri au dreptul, după zeci de ani de muncă, la o pensie decentă. De altfel, măsurile pe care le voi adopta în domeniul protecției sociale după ce voi fi ales primar al Bistriței sunt complementare cu aceste măriri”, a afirmat Ionuț Simionca.

În programul cu care s-a prezentat în fața bistrițenilor, Simionca propune sprijin de la Primărie pentru vârstnici și persoane vulnerabile, integrarea în societate a tinerilor fără părinți care au crescut în centre de plasament, înființarea centrelor de zi pentru pensionari și facilități pentru părinții încadrați în câmpul muncii, care au în întreținere copii. 

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: