21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Ionuț Simionca: Pensii mai mari și centre de zi pentru pensionari în Bistrița

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Bistrița, deputatul Ionuț Simionca, a declarat că a votat astăzi, în Parlament, pentru mărirea cu 40% a pensiilor. Acesta susține că, după ce va fi ales primar, va acorda o atenție specială protecției sociale în capitala de județ.

Facem cu toții parte din aceeași familie și trebuie să avem grijă unii de ceilalți. Am votat pentru mărirea cu 40% a pensiilor deoarece cred că părinții noștri au dreptul, după zeci de ani de muncă, la o pensie decentă. De altfel, măsurile pe care le voi adopta în domeniul protecției sociale după ce voi fi ales primar al Bistriței sunt complementare cu aceste măriri”, a afirmat Ionuț Simionca.

În programul cu care s-a prezentat în fața bistrițenilor, Simionca propune sprijin de la Primărie pentru vârstnici și persoane vulnerabile, integrarea în societate a tinerilor fără părinți care au crescut în centre de plasament, înființarea centrelor de zi pentru pensionari și facilități pentru părinții încadrați în câmpul muncii, care au în întreținere copii. 

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...