13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Masca de protecție, obligatorie, în curând! Când avem voie pe străzi, fără declarație pe proprie răspundere

O nouă ședință de urgență, la Palatul Cotroceni, a adus clarificări și vești bune pentru români. Într-un cadru restrâns, președintele Klaus Iohannis a anunțat că după 15 mai, restricțiile de circulație vor fi ridicate. În schimb vom fi obligați să purtăm mască de protecție în spațiile publice închise și în transportul în comun.

Au fost făcute publice noi detalii referitoare la planul de relaxare anunțat ieri de președintele Klaus Iohannis.

Până la sfârșitul stării de urgență, toate restricțiile rămân în vigoare – a anunțat președintele.

Acesta a mai precizat că multe restricții vor dispărea, după 15 mai. „Pas cu pas, vom încerca să intrăm într-o nouă normalitate. Va trebui să găsim o modalitate de trai cu acest virus, căci specialiștii avertizează că virusul nu va dispărea”, a punctat Klaus Iohannis.

Referindu-se la relaxarea măsurilor, acesta a mai spus că după 15 mai toată lumea va fi obligată să poarte măștile în spațiile publice închise și în transportul în comun. „Vom putea să renunțăm la purtarea măștii poate la anul. O a două măsură pe care am decis-o: după data de 15 mai vom putea să ne deplasăm în spații publice fără să declarăm unde și de ce mergem…”

O vreme rămân în vigoare interdicțiile pentru adunări publice și manifestări, a subliniat Klaus Iohannis:  „Până în 15 mai toate restricțiile rămân în vigoare. Până în 15 mai, stați acasă! După 15 mai vom putea să ne mișcăm mai liber. Însă, viața nu va reveni din păcate la normalitatea pe care am cunoscut-o”, a conchis președintele, citat de biziday.ro.

Foto @ Ziare.com

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.