23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO- Daniel Suciu: O cronologie a incompetenței cu fault la Spitalul Județean! Dolha, DEMISIA!

Deputatul Daniel Suciu cere demisiile prefectului Stelian Dolha, a secretarului de stat Diana Morar și a secretarului de stat din Ministerul Sănătății – Andrei Baciu. Motivul? Întârzierea acreditării Spitalului Județean pentru folosirea aparatului RT – PCR. Deși avizul tehnic era eliberat, abia după 10 zile și-ar fi pus semnătura pe document Andrei Baciu.

Bistrițeanul.ro făcea publice ieri informații prin care se prezenta modul în care actuala Guvernare a tărăgănat emiterea acreditării pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în folosirea aparatului Real Time – PCR. Asta, în favoarea „aparatului Prefecturii”, care, deși nu avea nici personal pregătit, nici laborator specific, a reușit să obțină toate cele necesare într-un timp record.

EDITORIAL: Dolha, URGENT, DEMISIA! De mână cu Diana Morar și secretarul Andrei Baciu! Ați zădărnicit combaterea bolilor în Bistrița-Năsăud!

Azi, deputatul Daniel Suciu vine cu dovezi clare și cere public, într-o postare pe Facebook, demisia prefectului Stelian Dolha și a secretarului Andrei Baciu, dar și a bistrițencei Diana Morar, secretar de stat în Ministerul Justiției. Tot pentru același motiv.

„O cronologie a incompetenței. O cronologie pentru care prefectul Stelian Dolha, secretarul de stat Andrei Baciu și secretarul de stat Diana Morar trebuie să plece de urgență acasă:
1. 9 aprilie-Spitalul Județean de Urgență Bistrița cere acreditarea aparatului PCR
2. 11 aprilie – grupul tehnic își dă avizul, trebuie doar contrasemnat de secretarul de stat Andrei Baciu
3. 16 aprilie- situația întârzierii acreditării ajunge direct la ministru, deoarece l-am rugat pe senatorul Laszlo Attila, președintele comisiei de sănătate din Senat să îi semnaleze problema. Tot în 16 aprilie, deputatul Emanuel Ungureanu face același lucru. Ministrul îi cere secretarului de stat Baciu să contrasemneze de urgență documentul. El însă dispare.
4. Și atât de tare se grăbește, că mai trec 5 zile până se primește avizul. Adică în 21 aprilie.
Domnule prefect Dolha, dacă tot ai vorbit pe la minister, ăsta este rezultatul? Ți-o spun direct, ai făcut exact invers! Demisia de urgență pentru toți cei care ați tergiversat acreditarea unui aparat de care aveam atâta nevoie, doar ca să vă lăudați că celălalt aparat PCR funcționează mai repede! Pentru acela ai obținut avizul în câteva zile, că doar v-ați legat imaginea de el!
, a scris Daniel Suciu, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook.

Întregul mesaj VIDEO îl puteți urmări aici:

[arve url=”https://www.facebook.com/108723169291363/videos/229640278126433/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...