1.9 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Mascații au spart o petrecere cu 30 de persoane, organizată într-o discotecă din Prundu Bârgăului

Polițiștii au spart aseară o petrecere cu 30 de persoane, care avea loc într-o discotecă din Prundu Bârgăului. Toate persoanele găsite de mascați la fața locului au fost amendate.

Aseară, după ora 23:00, polițiștii, însoțiți de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au luat la puritcat localurile de pe Valea Bârgăului. Au dat peste o petrecere cu 30 de persoane, în Prundu Bârgăului.

Culmea, administratorul localului, o femeie de 36 de ani, din Prundu Bârgăului, fusese notificată să respecte măsurile impuse de starea de alertă, în cadrul acțiunilor de informare desfășurate anterior. Aseară, femeia a fost sancționată cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

„În incinta localului au fost depistate peste 30 de persoane, fiind aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.370 de lei. Din totalul acestora, 31 de sancțiuni în valoare de 5.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, celelalte fiind pentru abateri de altă natură”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...