4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Mașinile Poliției Locale, revopsite! Lucrarea de 10.000 lei/mașină a ținut până la prima ploaie!

Un ordin național a impus schimbarea culorilor mașinilor Poliției Locale. La Bistrița, lucrările de 10.000 de lei/mașină au ținut…până la prima ploaie!

Un ordin național a impus schimbarea culorii autoturismelor care deservesc polițiștii locali. S-a cerut revopsirea lor în culoarea albă și inscripționarea cu autocolant negru.

S-au alocat și la Bistrița primii bani pentru revopsirea mașinilor poliției locale. În parcul auto al acesteia se află 8 mașini:

  • o mașină marca ford de serviciu a șefului Florin Frandeș
  • o mașină Dacia Duster – la Birou Disciplină Construcții
  • două masini marca Peugeot – la Biroul Siguranță rutieră
  • patru masini ( trei marca peugeot – dintre care o dubă mare – și încă o dubă marca Ford ) – repartizate Biroului Ordine publică

S-au vopsit cinci mașini, primul lot, să spunem așa. Mașinile sunt fabricate în anii 2011, 2015, 2017 și 2019. Vor urma, cel mai probabil, să fie revopsite și celelalte deoarece este o reglementare națională„ a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Conform caietului de sarcini, s-au revopsit o Dacia Duster și patru mașini marca Peugeot. Pentru lucrările de:

  • curățare rugină
  • revopsire integrală în culoarea albă
  • colantare, Primăria Bistrița a pus la bătaie 50.420 lei, fără TVA, adică 10.084 lei, fără TVA, de mașină.

 

Doar că lucrările de 10.000 de lei/mașină au durat…până la prima ploaie. Abia sosite din hala vopsitoriei, colantul a început să se desprindă.

Mai mult, mașinile au deja sute de mii de kilometri. Fiind folosite doar în oraș, la viteză mică, uzura este și mai mare.

Oricum municipalitatea nu renunță ușor la mașini. Dubița marca FORD are 10 ani vechime și peste 300.000 de kilometri făcuți în oraș, dar încă o folosește. Anul acesta s-a ”despărțit„ cu greu de două autoturisme care ”au zăcut” nefolosite trei ani de zile, în curtea Poliției Locale.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Păi s-a dezlipit colantul nu vopseaua, ce treabă are colantul cu vopseaua, iar dacă aveți poze cu vopseaua pe jos după prima ploaie spuneți unde s-au vopsit să nu meargă și omul de rând cu mașina acolo la vopsit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.