20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Meciul sezonului, mâine, pentru fotbaliștii Gloria Bistrița! Cameramanul Marius Rus, mare suporter al echipei, are nevoie de ajutorul nostru:

Mâine, de la ora 18:00, pe stadionul „Jean Pădureanu”, va avea loc meciul sezonului pentru fotbaliștii de la Gloria Bistrița – turul barajului de promovare în Liga a 2-a! Aceștia îi îndeamnă pe suporteri să îi întindă o mână de ajutor unui iubitor al fotbalului – Marius Rus, cameraman la Ardeal TV, care suferă de o boală gravă și are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a efectua o operație chirurgicală dificilă.

Sâmbătă, de la ora 18:00, vă așteptăm la meciul sezonului! 

Jucăm turul barajului de promovare în Liga a 2-a, în echipă cu voi, suporterii! Întotdeauna ne-ați dat forță, încredere și putere să mergem mai departe și vă mulțumim pentru toate acestea!

Ne dorim ca pe lângă toată energia pe care ne-o transmiteți din tribune, să o trimiteți și spre un iubitor al fotbalului, un suporter al Gloriei și un apropiat al echipei noastre – cameramanul Ardeal TV – Marius Rus, care are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a efectua o operație chirurgicală dificilă. Marius suferă de o boală gravă care necesită cât mai curând intervenția medicilor iar sprijinul vostru poate face acest lucru posibil!”, transmit cei de la Gloria Bistrița.

Donații vor putea fi făcute în urnele care vor fi amplasate în toate zonele de acces spre tribunele stadionului ”Jean Pădureanu”.

Donații pot fi făcute și AICI:

Titular cont: IOAN RUS
IBAN: RO47RZBR0000060023080406
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU

Titular cont: IOAN RUS
IBAN: RO16RZBR0000060026175070
Valuta: EUR
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: