16.6 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

Mela Rox și-a doborât recordurile în anul pandemic 2020

Mela Rox Bistrița, este compania bistrițeană care avut parte de o explozie de vanzări în anul 2020. Axată pe domeniul electrocasnicelor, Mela Rox a doborat orice record de vanzări.

Anul 2020 a adus companiei o cifră de afaceri de peste 8,97 milioane de euro. O ascensiune în forță, daca e să comparăm cu anul precedent, unde cifra realizată a fost de 5,506 milioane de euro. Rezultatul pe plan ascendent este impresionant în privința profitului net, care a crescut cu 122%.

Mela Rox Bistrița are și facilitatea unui magazin online. În contextul pandemiei globale și al instituirii restricțiilor, comerțul electronic a devenit o barcă de salvare. La această variantă au apelat și cei neexperimentați într-ale online-ului. Iar pe cei obișnuiți cu această modalitate, i-a făcut să procure online produse noi, din alte categorii.

Datele statistice confirmă că în perioada pandemică, s-a sesizat o predispoziție a populației de a apela la acest tip de comerț. Ca urmare, în anul 2020, comerțul online de electronice și electrocasnice a crescut semnificativ, cu 7.8%.

Explicația este simplă. Oamenii au petrecut mult timp în interior, fie pentru că munca a fost efectuată de acasă, fie pentru că au fost interzise metodele de socializare. Așadar, oamenii au cheltuit mai mulți bani pe cumpărăturile online, pentru a-și face șederea mai plăcută.

Dacă ne uităm la ecommerce, pandemia a accelerat cu mulți ani dezvoltarea. Această situație este greu probabil să se mai inverseze. Ca urmare, ponderea online-ului în business nu va mai scădea sub nivelul prezent.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...