-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Mela Rox și-a doborât recordurile în anul pandemic 2020

Mela Rox Bistrița, este compania bistrițeană care avut parte de o explozie de vanzări în anul 2020. Axată pe domeniul electrocasnicelor, Mela Rox a doborat orice record de vanzări.

Anul 2020 a adus companiei o cifră de afaceri de peste 8,97 milioane de euro. O ascensiune în forță, daca e să comparăm cu anul precedent, unde cifra realizată a fost de 5,506 milioane de euro. Rezultatul pe plan ascendent este impresionant în privința profitului net, care a crescut cu 122%.

Mela Rox Bistrița are și facilitatea unui magazin online. În contextul pandemiei globale și al instituirii restricțiilor, comerțul electronic a devenit o barcă de salvare. La această variantă au apelat și cei neexperimentați într-ale online-ului. Iar pe cei obișnuiți cu această modalitate, i-a făcut să procure online produse noi, din alte categorii.

Datele statistice confirmă că în perioada pandemică, s-a sesizat o predispoziție a populației de a apela la acest tip de comerț. Ca urmare, în anul 2020, comerțul online de electronice și electrocasnice a crescut semnificativ, cu 7.8%.

Explicația este simplă. Oamenii au petrecut mult timp în interior, fie pentru că munca a fost efectuată de acasă, fie pentru că au fost interzise metodele de socializare. Așadar, oamenii au cheltuit mai mulți bani pe cumpărăturile online, pentru a-și face șederea mai plăcută.

Dacă ne uităm la ecommerce, pandemia a accelerat cu mulți ani dezvoltarea. Această situație este greu probabil să se mai inverseze. Ca urmare, ponderea online-ului în business nu va mai scădea sub nivelul prezent.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...