-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Membru al Partidei Romilor BN acuzat că ar fi ”răpit” un Bulldog Francez din curtea unei case

Un incident mai puțin obișnuit ar fi avut loc ieri pe o stradă din Bistrița. Un membru al Partidei Romilor BN este acuzat că ar fi ”răpit” un câine dintr-o curte. Apoi, aflând că există imagini care să-l acuze, ar fi postat că ”a găsit câinele pe-o stradă”.

Un bistrițean a trecut ieri printr-un incident mai puțin obișnuit. Acesta susține că din curtea casei i s-ar fi furat cățeaua, de rasă Bulldog Francez.

”Cățelușa nu mi-a ieșit niciodată din curte. Pe imagini se vede cum mașina trece de poartă, apoi dă cu spatele și vine la poartă un bărbat și o fată. Probabil că au luat-o pe sub gard, i-o fi fost dragă la fetiță sau ceva!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Daniel.

Bărbatul a postat imagini cu mașina în mediul online, a anunțat și poliția și a aflat și cine ar fi fost omul.

Bărbatul din imagine are copil la grădinița de aici din zonă. Și am sunat să aflu cum îl cheamă, pentru a-i putea cere câinele înapoi. Am vorbit și cu poliția și până la urmă, cu greu, am aflat cum îl cheamă. E membru al Partidei Romilor. Cred că cineva l-a informat că îl caut, că am imagini, pentru că ulterior a postat online că a găsit câinele pe Calea Moldovei, dar eu am imaginile care dovedesc altceva!” a mai explicat bistrițeanul.

Câinele a ajuns din nou la proprietar, dar acesta atrage atenșia asupra faptului că se poate fura orice. Inclusiv câini.

”Din fericire, cățelușa a ajuns din nou acasă. Dar trebuie avut grijă. Oricum zona asta a noastră e o zonă des frecventată de hoți. Și uite că se pot lua inclusiv câini. Să fim vigilenți!” a mai spus Daniel.

Liderul Partidei Romilor BN confirmă că cel acuzat că ar fi luat câinele este membru în partid.

Îl știu, da. Are o asociație în cadrul Partidului. Dar e un om de nota 10. Nu cred că ar face așa ceva, nu ar avea motive!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Romulus Pop.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: