12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Metoda inedită a unui tânăr de a-și sărbători reușita examenului de Bacalaureat

A luat dubița tatălui său și a vandalizat-o” cu o seară înainte să afle rezultatele de la BAC. Încrezător în forțele proprii, un absolvent bistrițean și-a transmis reușita examenului maturității. „AM LOAT BAC-U!!!”, a scris tânărul pe mașina firmei tatălui său.

Ghiță Andrei este inculpatul în cauză. A terminat anul acesta liceul la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, iar bacalaureatul l-a luat cu media 7,13. Cu o seară înainte de aflarea rezultatelor, mai exact marți seara, i-a venit strălucita idee de a scrie pe ambele părți ale dubiței că a luat BAC-ul. Pe o parte a scris „AM LOAT BAC-U!!!”, dar apoi a decis să scrie varianta corectă a mesajului pe cealaltă, și anume „AM LUAT BACALAUREATUL!”. Asta ca să nu îl creadă lumea un agramat și jumătate.

„Stăteam la masă cu câțiva prieteni și povesteam despre ce o să facem după Bac. Așa am ajuns să scriu pe dubiță. Inițial era doar partea cu „loat”, dar m-am gândit că o să apară haterii, care oricum au apărut, și am zis să pun și varianta corectă.”, a explicat Andrei.

Caterincă, mișto sau simț al umorului, toate pot fi luate în considerare când vine vorba de pasionatul de mașini, Ghiță Andrei.

„Eu și cu un bun prieten de-al meu am dus treaba la capăt. Mașina e a mea, mai precis aparține de firma alor mei. Am scris cu bandă abrazivă, care apropos, să nu facă nimeni aceeași treabă că se ia jos extrem de greu. Marți seara am scris, aici fiind două variante. Dacă îl iau, ies cu ea în oraș, dacă nu, o să rămână în curte”, a spus tânărul.

Gurile rele spun că Andrei a trecut de examene cu ajutorul tatălui său, mai exact cu banii lui.

„Nu am făcut-o pentru atenție, să mă dau mare, a fost doar un subiect de amuzament pentru noi, nu sunt curios de nici o părere, ne-am distrat maxim și pentru cei care zic ca l-am «luat pe lovelele lu’ tata», dacă era așa eu zic că aveam medie mai mare de 7 și ceva”, mai spune Andrei Ghiță, pentru Bistrițeanul.

Andrei s-a plimbat ieri vreo șase ore prin oraș cu bolidul inscripționat, timp în care mai mulți bistrițeni au surprins fotografii cu acesta. Părinții lui sunt mândri de el pentru că, în final, notele nu definesc inteligența. Aceștia sunt de acord cu majoritatea inițiativelor băiatului.

Marina Coroian

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...