1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Miercuri, 22 noiembrie, se colectează deșeurile reciclabile din plastic / metal

Miercuri, 22 NOIEMBRIE 2023, în Bistrița și în localitățile componente, se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal, ne reamintește ADI Deșeuri BN.

 

Conform programului de colectare a deșeurilor reciclabile, în a 3-a săptămână din lună, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic /
metal în Bistrița și în localitățile componente.

Programul de colectare a pubelei galbene va începe de la ora 8.00, pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere că programul de colectare a a pubelei galbene începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă. Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 22 NOIEMBRIE 2023 și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă). Operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

Totodată, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele. Fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, subliniază cei de la ADI Deșeuri BN.

Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud, accesează www.adideseuribn.ro sau sună la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...