1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

VIDEO Șocant! „Corecție” fizică în plină stradă, în Bistrița: un tânăr căzut la pământ este lovit cu sete cu picioarele și pumnii

Un tânăr căzut la pământ este lovit cu pumnii și picioarele de doi indivizi, în plină stradă. Scenele s-au petrecut weekendul acesta, lângă un club din Bistrița. Se pare că în conflict au fost implicați 5 tineri, trei din Livezile și doi din Monor. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Un tânăr căzut la pământ este lovit cu sete de doi indivizi cu pumnii și picioarele. Scenele s-au petrecut ieri noapte, lângă un club de pe Constantin Roman Vivu, mai exact la intersecția străzilor C.R. Vivu și Barbu Lăutaru.

Acestea au fost filmate, iar reporterii Bistrițeanul.ro au intrat în posesia filmulețelor. Un alt filmuleț îi arată pe doi indivizi, implicați și ei în scandal, cu bâte în mâini.

Potrivit polițiștilor, care au intervenit la fața locului, în scandal au fost implicați 5 tineri, trei din Livezile și doi din Monor. Cei doi din Monor ar fi fost loviți de cei din Livezile. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

„La fața locului, polițiștii au identificat cinci persoane implicate, iar din primele date, trei tineri, cu vârste cuprinse între 20-23 de ani din Livezile, ar fi agresat doi bărbați de 33 și 34 de ani, din Monor. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Bistrița, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, precizează pentru Bistrițeanul.ro, Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Când va revolta astfel de scene, amintiți-vă ca un deputata are 4 consilieri personali, un primar 4 consilieri personali, un președinte de cj 6 consilieri personali…..un ministru are o sumedenie de consilieri…etc…. toți plătiți de la bugetul de stat, angajați ai statului pentru interesele personale ale politicului, și apoi gândiți-vă ca la politie este lipsa de personal, la spitale la fel, lipsa de medici, la instante nu sunt judecatori sau procurori suficienți și politicieni ne spun placa cu nu sunt bani, nu mai vorbim de contractele cu de investiții care se împart între ei…cazul Buzatu e cel mai bun exemplu….atunci va gândiți ca nu mai rămân bani pentru populație, iar acolo unde nu pot baga pile de partid, este deficitul de personal, ca doar nu credeți ca acei consilieri și oameni din ministere sun niște competenți, angajați pe bune??

  2. Medievali de la țară. Nu e de mirare, căci violența face parte din tradiția „rumânului”. Bătaia cu bâte de la Ruginoasa și tăiatul porcului, adică tortura aplicată respectivului animal sunt obiceiuri dragi iobagului cu frică de D-zeu și dispreț față de educație. Popor de ipocriți cu multe fețe și limba despicată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...