20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Mihai și Lenuț, cei doi prinși cu 17 kg de droguri, rămân după gratii până după Mărțișor!

Mihai și Lenuț, cei doi bărbați prinși în flagrant cu 17 kg de cannabis, au ajuns ieri în fața instanței. S-a decis ca aceștia să își petreacă următoarele 30 de zile după gratii. Arestul preventiv e dat până după Mărțișor.

Captură impresionantă într-un microbuz de transport persoane, la Dumitra. Peste 17 kg de cannabis au fost descoperite. Acestea proveneau din Spania și ajungeau în țară prin intermediul unei firme de transport internațional.

Doi bărbați au fost reținuți și duși în fața instanței.

FOTO/VIDEO: 17 kg de cannabis găsite în microbuzul unei firme de transport internațional

În urma analizei probatoriului adus, s-a decis ca cei doi să fie puși după gratii, pentru 30 de zile.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud în dosarul nr. 15D/P/2020 ca fiind întemeiată şi în consecinţă: – dispune arestarea preventivă a inculpatului B. Mihai Marian, fiul lui (..), născut la (…), studii gimnaziale, căsătorit, domiciliat în municipiul Bistrița (…), cu reşedinţa în Spania (…) cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de: trafic de droguri de risc,(…) şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc, (…) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 05.02.2020 şi până în data de 05.03.2020 (inclusiv). Dispune arestarea preventivă a inculpatului D. Lenuț, fiul lui (…), născut la (…), studii 10 clase, domiciliat în comuna Leșu (…), cu reședința în Spania (…), cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de: introducere în ţară de droguri de risc, (…) şi complicitate la trafic de droguri de risc, (…) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 05.02.2020 şi până în data de 05.03.2020 (inclusiv). Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatelor de arestare preventivă pentru cei doi inculpaţi”, se arată pe pagina de judecată a instanței.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.