1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Mihai Vîrvoreanu, KREATIV METAL Bistrița: Sunt lucrări din fier care merită și pot fi salvate! Și nouă ne place să facem asta

Sunt cunoscuți ca profesioniști în proiectarea, execuția și vopsirea confecțiilor metalice (de la porți, garduri, până la balustrade sau orice alte elemente din fier sau aluminiu). Dar puțini știu că băieții de la KREATIV METAL Bistrița pot face și sunt chiar pasionați de restaurarea și recondiționarea construcțiilor metalice degradate de trecerea timpului sau poate de o tehnică de pregătire și vopsire nepotrivită din momentul execuției.

Pentru o recondiționare de succes e nevoie însă de tehnologia potrivită, în care cei de la KREATIV METAL au investit continuu în ultimii ani. Și continuă să o facă, astfel încât lucrările restaurate să arate ca noi după ce ies din mâna lor.

Povestea KREATIV METAL Bistrița a început timid, în urmă cu 10 ani. Au început prin a lua comenzi ale prietenilor pentru porți și garduri. Apoi au apărut provocările, mai întâi mai mici, apoi tot mai mari din partea clienților care auziseră că privesc cu entuziasm și seriozitate fiecare proiect.

Au învățat din fiecare greșeală și au înțeles repede că e nevoie de tehnologie serioasă și în acest domeniu. Așa au început să investească în utilaje. Iar astăzi, în cele două ateliere de producție și vopsire din Bistrița pot face față oricăror provocări, mai ales celor care cer, întâi de toate, calitate.

Mica companie a crescut mare și se va face și mai mare. În curând urmează să fie inaugurată o nouă hală de producție, mult mai mare și mai complexă tehnologic, în județul Mureș.

Pentru că nu e suficient doar să ai meseriași în sudură. La fel de importantă este și pregătirea materialului pentru vopsire, fapt care asigură garanția în timp.

În ultimii ani, cei de la KREATIV METAL Bistrița au investit mult în tehnologii de sablare. Astfel că acum, la Bistrița au inclusiv sablare prin laser, care curăță în profunzime rugina de pe fiecare tip de metal și transformă incredibil orice piesă marcată de trecerea timpului. 

Sablarea și calitatea ei este cea care stă la baza restaurării și recondiționării construcțiilor metalice vechi, care nu mai arată bine și urâțesc fațadele, dacă e vorba de porți și garduri. Și chiar nu e nevoie de o lucrare nouă – e bine să știi că băieții pasionați de metal și vopsirea lui (inclusiv Aluminiu) de la KREATIV METAL Bistrița pot salva și face ca noi astfel de lucrări degradate. 

Sunt lucrări care chiar merită și pot fi salvate. Ne place acest proces de transformare. E o provocare în fiecare astfel de lucrare și nouă ne plac provocările și, la final, reacția de pe fața clientului, căruia nu-i vine să creadă că ceea ce părea bun de aruncat s-a transformat într-o lucrare nouă, de nerecunoscut.

În urmă cu câțiva ani evitam să luăm astfel de lucrări pentru că nu aveam tehnologia de astăzi, care ne permite să lucrăm la cele mai înalte standarde, așa cum sunt așteptările clienților de la noi. Astăzi avem și tehnologia și know-how-ul necesar. Unde mai pui că ne și plac aceste provocări”, a declarat Mihai Călin Vîrvoreanu, managerul KREATIV METAL, pentru Bistrițeanul.ro.

Așadar, dacă aveți o lucrare de metal care vă întristează fațada casei și îi dau un aspect neîngrijit sau orice piesă de metal pe care vreți să o faceți ca nouă, luați legătura cu băieții pasionați de metal și transformarea lui de la KREATIV METAL Bistrița.

Mai multe imagini cu lucrările lor găsiți pe pagina de Facebook KREATIV METAL & Colours. Iar cu un Like dat paginii lor rămâneți la curent cu toate noutățile, ofertele și proiectele lor. 

Pentru mai multe informații și comenzi puteți suna la tel. 0744.627.648, de Luni până Vineri, între orele 07.00 – 16.00.

Mai multe despre ei puteți citi în articolele de mai jos:

Vopsire profesională în câmp electrostatic, la Bistrița? Fac băieții de la KREATIV METAL, cu două linii de vopsire profesionale

Cauți meseriași care să-ți facă gardul și porțile așa cum le vrei? Îi găsești la KREATIV METAL Bistrița

FOTO: KREATIV METAL Bistrița – profesioniști în construcții metalice și vopsire în câmp electrostatic

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...