15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan: Rovinieta se poate cumpăra de acum și online, de pe ghișeul.ro

Rovinieta, cu toate variantele sale, se va putea cumpăra online și de pe ghișeul.ro, platforma oficială de plăți online a statului român, anunță ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

Platforma oficială de plăți online a statului român, Ghișeul.ro a fost optimizată pentru a se putea cumpăra de aici inclusiv rovinieta. Pentru ca acest lucru să fie posibil platforma a fost interconectată cu sistemele informatice ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Toate variantele de rovinietă vor putea fi achiziționate, începând de astăzi, și de pe Ghișeul.ro, anunță ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan. Rovinieta poate fi cumpărată pe o durată de o zi, 10 zile, 30 de zile, 60 de zile sau 12 luni.

„Am făcut încă un pas pentru a aduce statul la un click distanță. Pentru că am intrat în perioada concediilor, am vrut să mai scăpăm românii de o grijă. Începând de astăzi, 27 iunie, românii care pornesc la drum pot cumpăra toate tipurile de rovinietă direct în platforma web www.ghiseul.ro, prin câteva clickuri. Avem deja peste 2,2 milioane de utilizatori Ghișeul.ro, iar acum, la jumătatea anului 2024, platforma a procesat 3 milioane de tranzacții. Ghișeul.ro continuă să aibă o creștere solidă, dovedind interesul românilor pentru soluții eficiente de interacțiune online cu administrația: cei peste 2 miliarde de lei colectați în primele 6 luni din 2024 depășesc valoarea colectată pe tot parcursul anului 2023”, a declarat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

De asemenea, cu ajutorul Ghișeul.ro, românii pot accesa și cazierul judiciar, începând din acest an. Ghișeul.ro are peste 400 de tipuri de plăți pentru servicii publice, utilități, amenzi, disponibile atât pe platforma www.ghiseul.ro, cât și în aplicația mobilă care poate fi descărcat din Apple App Store sau Google Play Store.

Foto: radioimpuls.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.