-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

MINUNAT: Gelateria Aniela a lansat înghețata „Micul Prinț”! De dragul unor copii speciali

Gelateria Aniela ne răsfață cu un nou și delicios sortiment de înghețată! Este vorba despre înghețata Micul Prinț, creată de Aniela Vălean – managerul gelateriei Aniela – special pentru și de dragul copiilor cu autism. Promoție surpriză, în aceste zile, la Aniela:

Un nou sortiment de înghețată ne așteaptă, în aceste zile, la Gelateria Aniela!

Cei care au încercat-o deja afirmă cu mâna pe inimă că este senzațională! Are gust de ciocolată albă și steluțe de vanilie, e colorată în albastru cu spirulină și este făcută din lapte bun, de la Ferma Peica.

Responsabilă pentru această creație este chiar Aniela Vălean, managerul gelateriei, care ne-a surprins plăcut cu multe alte asemenea gesturi de implicare în viața comunității în care trăiește.

La Gelateria Aniela se derulează, în aceste zile și o promoție cu totul specială: vi se oferă un glob gratuit toată săptămâna!

Dacă vreți, în schimb, puteți dona contravaloarea sau orice altă sumă – în urna pusă la dispoziție de cei de la Aniela. Aici se adună bănuți pentru terapia copiilor de la Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa.

Înghețata Micul Prinț va fi oferită clienților și îndrăgostiților de înghețată pe tot parcursul anului – dacă va „trece testul” și dacă bistrițenii se vor declara mulțumiți de ea.

Este o dovadă în plus că trăim totuși într-o comunitate locală extraordinară – în care  oamenii încă se ajută între ei și îi susțin pe cei mai vulnerabili dintre noi…

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...