17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Minunea de Crăciun: un bebeluș a venit pe lume după ce a fost implicat într-un accident

Aproape 20 de bebeluși au venit pe lume de Crăciunul acesta. Unul dintre ei – o adevărată minune! S-a născut la puțin timp după ce mama lui a scăpat fără nicio zgârietură dintr-un accident.

În ziua de Crăciun, în Parva, o mașină a părăsit carosabilul și a căzut în râu. Atât șoferul, cât și cele două tinere care-l însoțeau au scăpat fără nicio zgârietură. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Au scăpat fără nicio zgârietură, după ce au ajuns cu mașina cu roțile în sus, într-un râu

Cele două tinere erau însărcinate, iar una dintre ele a mers, câteva ore mai târziu, la Clinica Sanovil, unde a adus pe lume un bebeluș. Acesta a fost unul dintre cei cinci copii veniți pe lume în ziua de Crăciun, la clinică.

La Clinica Sanovil au avut loc cinci nașteri, în perioada Crăciunului, toate în ziua de 25 decembrie. Au fost două fetițe și trei băieți”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, dr Mureșan Cristian.

Și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost un Crăciun bogat în ceea ce privește nou-născuții.

În perioada 24 – 26 decembrie au venit pe lume 11 copii, dintre care cinci băieți și șase fetițe”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al SJUB, Florin Lazăr.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.