Minunea de Crăciun: un bebeluș a venit pe lume după ce a fost implicat într-un accident

0
4882

Aproape 20 de bebeluși au venit pe lume de Crăciunul acesta. Unul dintre ei – o adevărată minune! S-a născut la puțin timp după ce mama lui a scăpat fără nicio zgârietură dintr-un accident.

În ziua de Crăciun, în Parva, o mașină a părăsit carosabilul și a căzut în râu. Atât șoferul, cât și cele două tinere care-l însoțeau au scăpat fără nicio zgârietură. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Au scăpat fără nicio zgârietură, după ce au ajuns cu mașina cu roțile în sus, într-un râu

Cele două tinere erau însărcinate, iar una dintre ele a mers, câteva ore mai târziu, la Clinica Sanovil, unde a adus pe lume un bebeluș. Acesta a fost unul dintre cei cinci copii veniți pe lume în ziua de Crăciun, la clinică.

La Clinica Sanovil au avut loc cinci nașteri, în perioada Crăciunului, toate în ziua de 25 decembrie. Au fost două fetițe și trei băieți”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, dr Mureșan Cristian.

Și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost un Crăciun bogat în ceea ce privește nou-născuții.

În perioada 24 – 26 decembrie au venit pe lume 11 copii, dintre care cinci băieți și șase fetițe”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al SJUB, Florin Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.