16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Minunea de Crăciun: un bebeluș a venit pe lume după ce a fost implicat într-un accident

Aproape 20 de bebeluși au venit pe lume de Crăciunul acesta. Unul dintre ei – o adevărată minune! S-a născut la puțin timp după ce mama lui a scăpat fără nicio zgârietură dintr-un accident.

În ziua de Crăciun, în Parva, o mașină a părăsit carosabilul și a căzut în râu. Atât șoferul, cât și cele două tinere care-l însoțeau au scăpat fără nicio zgârietură. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Au scăpat fără nicio zgârietură, după ce au ajuns cu mașina cu roțile în sus, într-un râu

Cele două tinere erau însărcinate, iar una dintre ele a mers, câteva ore mai târziu, la Clinica Sanovil, unde a adus pe lume un bebeluș. Acesta a fost unul dintre cei cinci copii veniți pe lume în ziua de Crăciun, la clinică.

La Clinica Sanovil au avut loc cinci nașteri, în perioada Crăciunului, toate în ziua de 25 decembrie. Au fost două fetițe și trei băieți”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, dr Mureșan Cristian.

Și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost un Crăciun bogat în ceea ce privește nou-născuții.

În perioada 24 – 26 decembrie au venit pe lume 11 copii, dintre care cinci băieți și șase fetițe”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al SJUB, Florin Lazăr.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.