20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Moarte cumplită pentru un bărbat din Urmeniș, strivit de presa de baloți

Un bărbat din Urmeniș și-a găsit sfârșitul tragic în după-masa zilei de 28 iulie, în mijlocul câmpului, după un accident cu presa de fân.

Bărbatul cu vârsta cuprinsă între 45 și 50 de ani a plecat de acasă pentru a face baloți de fân pe câmp. Conform surselor, la ora 17:00 nu era acasă. Acesta s-a deplasat pentru a strânge fânul de pe câmp și a trecut fânul prin presă.

La un moment dat, utilajul s-a blocat, iar bărbatul a încercat să repare ceea ce părea a fi un defect.

Din nefericire, nu a oprit din funcțiune utilajul, a rămas blocat în el și a fost prins în presă.

Fânul urma să fie folosit pentru furajarea animalelor sale din gospodărie.

În urma acestui accident, bărbatul din Urmeniș a decedat și a fost găsit noaptea de către localnici, fiind anunțate și autoritățile.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...