22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

MOBILIZARE: O fetiță de 7 ani din Șieu are nevoie de ajutor! Putem contribui și noi donând sânge

O fetiță din Șieu are nevoie de ajutor! A fost diagnosticată cu o formă severă de leucemie, motiv pentru care părinții săi fac apel la oameni cu suflet mare pentru donare de sânge.

Bistrițenii și nu numai sunt chemați să doneze sânge pentru o fetiță de doar 7 anișori din Șieu, internată la Cluj, la Pediatrie 2, cu diagnosticul leucemie.

Mirela demonstrează în fiecare zi că este o luptătoare, însă are încă nevoie de ajutor.

Diagnosticul a debutat brusc. Săptămâna trecută a ajuns la spital pentru analize, deoarece nu se simțea tocmai bine, iar în câteva zile părinții au primit rezultatul – leucemie într-un stadiu destul de sever.

Din fericire, cei care vor să o ajute pe Mirela pot dona sânge acum și la Bistrița, cu mențiunea: pentru Buhai Mirela Cristina, internată la Cluj, Spitalul de Urgență pentru Copii, secția ATI.

Astfel, părinții fetiței fac apel la populație pentru a le oferi sprijin în momentele de cumpănă. Cei care doresc să doneze sunt rugați să o facă la Centrul de transfuzii Bistrița, de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 15. Sunt acceptate toate grupele de sânge.

De asemenea, se poate dona în continuare și la Cluj, la Centrul de Transfuzii situat pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 18.

Dacă sunteți în Cluj sau aveți posibilitatea să ajungeți, puteți face adevărate minuni printr-un gest simplu”, a transmis preotul Ioan Creța.

Adela Cosma

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...