20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

MOBILIZARE: O fetiță de 7 ani din Șieu are nevoie de ajutor! Putem contribui și noi donând sânge

O fetiță din Șieu are nevoie de ajutor! A fost diagnosticată cu o formă severă de leucemie, motiv pentru care părinții săi fac apel la oameni cu suflet mare pentru donare de sânge.

Bistrițenii și nu numai sunt chemați să doneze sânge pentru o fetiță de doar 7 anișori din Șieu, internată la Cluj, la Pediatrie 2, cu diagnosticul leucemie.

Mirela demonstrează în fiecare zi că este o luptătoare, însă are încă nevoie de ajutor.

Diagnosticul a debutat brusc. Săptămâna trecută a ajuns la spital pentru analize, deoarece nu se simțea tocmai bine, iar în câteva zile părinții au primit rezultatul – leucemie într-un stadiu destul de sever.

Din fericire, cei care vor să o ajute pe Mirela pot dona sânge acum și la Bistrița, cu mențiunea: pentru Buhai Mirela Cristina, internată la Cluj, Spitalul de Urgență pentru Copii, secția ATI.

Astfel, părinții fetiței fac apel la populație pentru a le oferi sprijin în momentele de cumpănă. Cei care doresc să doneze sunt rugați să o facă la Centrul de transfuzii Bistrița, de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 15. Sunt acceptate toate grupele de sânge.

De asemenea, se poate dona în continuare și la Cluj, la Centrul de Transfuzii situat pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 18.

Dacă sunteți în Cluj sau aveți posibilitatea să ajungeți, puteți face adevărate minuni printr-un gest simplu”, a transmis preotul Ioan Creța.

Adela Cosma

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!