15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FELICITĂRI, Alin! Un elev al liceului din Căianu Mic va reprezenta județul la Concursul Național de Meserii – domeniul Mecanic

Cel mai bun elev în domeniul mecanic din județ este din Căianu Mic. Acesta a luat locul I la faza județeană a Concursului de Meserii. Astfel, va reprezenta județul la faza națională a competiției, în luna aprilie.

Mașinile locuitorilor de pe Valea Țibleșului vor fi pe mâini bune, în viitor. Alin Bogdan Burzo, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din Căianu Mic este cel mai bun elev – mecanic din județ.

Acesta a luat nota 9,78 în cadrul Concursului de Meserii – domeniul Mecanic, faza județeană. Adjudecând locul I, el va reprezenta județul la faza națională a competiției.

Felicitări elevului Burzo Bogdan-Alin din clasa a XI-a B de la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul”, pregătit de prof. Pugna Gheorghe, pentru rezultatul obținut la CONCURSUL NAȚIONAL PE MESERII – domeniul MECANIC – calificarea mecanic-auto. Pproba scrisă: 9,15, proba practică: 10, Nota finală: 9,78 la faza județeană.

Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” Căianu Mic, prin elevul Burzo Bogdan-Alin și profesorul său, Pugna Gheorghe, din cadrul Școlii Profesionale-domeniul mecanic, vor reprezenta județul nostru la faza natională, care va avea loc în perioada 10-14 aprilie la București”, au scris reprezentanții liceului pe Facebook.

Proiect prin PNRR pentru dotarea atelierelor de mecanică-auto din Căianu Mic

Pentru ca elevii liceului să poată să se perfecționeze în această meserie de mecanic auto, administrația locală a atras fonduri europene. Un proiect prin PNRR vizează dotarea atelierelor în acest sens.

Pentru ca elevii care urmează învâtământul profesional de 3 ani de la liceul nostru să acumuleze competențele necesare integrării lor pe piața forței de muncă, Primaria comunei Căianu Mic implementează un proiect prin PNRR pentru dotarea atelierelor de mecanică-auto, cu finanțare europeană. Vor fi achiziționate diverse echipamente necesare desfășurării procesului de instruire practică precum:

 • simulator auto
 • elevator pentru vulcanizare 3 tone, presă hidro pneumatică, macara tip girafă
 • masă hidraulică 1000 kg
 • aparat de echilibrat roți cu ultrasuntete
 • masină dejanțat automat
 • lampă de lucru reîncărcabilă
 • trusă pentru extras rulmenti, trusă pentru sistemul de racire
 • recuperator ulei cu aspirare
 • aparat încărcare cu freon, aparat pentru schimbarea uleiului în cutiile de viteză automate
 • redresor robot pornire
 • aparat reglat faruri
 • analizator gaze
 • set indreptat caroserie, încălzitor cu inductie, cititor turatie, tester diagnoza auto, soft diagnoză, scanner auto, soft programator auto”, au transmis reprezentanții liceului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.