22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FELICITĂRI, Alin! Un elev al liceului din Căianu Mic va reprezenta județul la Concursul Național de Meserii – domeniul Mecanic

Cel mai bun elev în domeniul mecanic din județ este din Căianu Mic. Acesta a luat locul I la faza județeană a Concursului de Meserii. Astfel, va reprezenta județul la faza națională a competiției, în luna aprilie.

Mașinile locuitorilor de pe Valea Țibleșului vor fi pe mâini bune, în viitor. Alin Bogdan Burzo, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din Căianu Mic este cel mai bun elev – mecanic din județ.

Acesta a luat nota 9,78 în cadrul Concursului de Meserii – domeniul Mecanic, faza județeană. Adjudecând locul I, el va reprezenta județul la faza națională a competiției.

Felicitări elevului Burzo Bogdan-Alin din clasa a XI-a B de la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul”, pregătit de prof. Pugna Gheorghe, pentru rezultatul obținut la CONCURSUL NAȚIONAL PE MESERII – domeniul MECANIC – calificarea mecanic-auto. Pproba scrisă: 9,15, proba practică: 10, Nota finală: 9,78 la faza județeană.

Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” Căianu Mic, prin elevul Burzo Bogdan-Alin și profesorul său, Pugna Gheorghe, din cadrul Școlii Profesionale-domeniul mecanic, vor reprezenta județul nostru la faza natională, care va avea loc în perioada 10-14 aprilie la București”, au scris reprezentanții liceului pe Facebook.

Proiect prin PNRR pentru dotarea atelierelor de mecanică-auto din Căianu Mic

Pentru ca elevii liceului să poată să se perfecționeze în această meserie de mecanic auto, administrația locală a atras fonduri europene. Un proiect prin PNRR vizează dotarea atelierelor în acest sens.

Pentru ca elevii care urmează învâtământul profesional de 3 ani de la liceul nostru să acumuleze competențele necesare integrării lor pe piața forței de muncă, Primaria comunei Căianu Mic implementează un proiect prin PNRR pentru dotarea atelierelor de mecanică-auto, cu finanțare europeană. Vor fi achiziționate diverse echipamente necesare desfășurării procesului de instruire practică precum:

 • simulator auto
 • elevator pentru vulcanizare 3 tone, presă hidro pneumatică, macara tip girafă
 • masă hidraulică 1000 kg
 • aparat de echilibrat roți cu ultrasuntete
 • masină dejanțat automat
 • lampă de lucru reîncărcabilă
 • trusă pentru extras rulmenti, trusă pentru sistemul de racire
 • recuperator ulei cu aspirare
 • aparat încărcare cu freon, aparat pentru schimbarea uleiului în cutiile de viteză automate
 • redresor robot pornire
 • aparat reglat faruri
 • analizator gaze
 • set indreptat caroserie, încălzitor cu inductie, cititor turatie, tester diagnoza auto, soft diagnoză, scanner auto, soft programator auto”, au transmis reprezentanții liceului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...