10.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

FELICITĂRI, Alin! Un elev al liceului din Căianu Mic va reprezenta județul la Concursul Național de Meserii – domeniul Mecanic

Cel mai bun elev în domeniul mecanic din județ este din Căianu Mic. Acesta a luat locul I la faza județeană a Concursului de Meserii. Astfel, va reprezenta județul la faza națională a competiției, în luna aprilie.

Mașinile locuitorilor de pe Valea Țibleșului vor fi pe mâini bune, în viitor. Alin Bogdan Burzo, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din Căianu Mic este cel mai bun elev – mecanic din județ.

Acesta a luat nota 9,78 în cadrul Concursului de Meserii – domeniul Mecanic, faza județeană. Adjudecând locul I, el va reprezenta județul la faza națională a competiției.

Felicitări elevului Burzo Bogdan-Alin din clasa a XI-a B de la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul”, pregătit de prof. Pugna Gheorghe, pentru rezultatul obținut la CONCURSUL NAȚIONAL PE MESERII – domeniul MECANIC – calificarea mecanic-auto. Pproba scrisă: 9,15, proba practică: 10, Nota finală: 9,78 la faza județeană.

Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” Căianu Mic, prin elevul Burzo Bogdan-Alin și profesorul său, Pugna Gheorghe, din cadrul Școlii Profesionale-domeniul mecanic, vor reprezenta județul nostru la faza natională, care va avea loc în perioada 10-14 aprilie la București”, au scris reprezentanții liceului pe Facebook.

Proiect prin PNRR pentru dotarea atelierelor de mecanică-auto din Căianu Mic

Pentru ca elevii liceului să poată să se perfecționeze în această meserie de mecanic auto, administrația locală a atras fonduri europene. Un proiect prin PNRR vizează dotarea atelierelor în acest sens.

Pentru ca elevii care urmează învâtământul profesional de 3 ani de la liceul nostru să acumuleze competențele necesare integrării lor pe piața forței de muncă, Primaria comunei Căianu Mic implementează un proiect prin PNRR pentru dotarea atelierelor de mecanică-auto, cu finanțare europeană. Vor fi achiziționate diverse echipamente necesare desfășurării procesului de instruire practică precum:

 • simulator auto
 • elevator pentru vulcanizare 3 tone, presă hidro pneumatică, macara tip girafă
 • masă hidraulică 1000 kg
 • aparat de echilibrat roți cu ultrasuntete
 • masină dejanțat automat
 • lampă de lucru reîncărcabilă
 • trusă pentru extras rulmenti, trusă pentru sistemul de racire
 • recuperator ulei cu aspirare
 • aparat încărcare cu freon, aparat pentru schimbarea uleiului în cutiile de viteză automate
 • redresor robot pornire
 • aparat reglat faruri
 • analizator gaze
 • set indreptat caroserie, încălzitor cu inductie, cititor turatie, tester diagnoza auto, soft diagnoză, scanner auto, soft programator auto”, au transmis reprezentanții liceului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...