19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Moarte misterioasă în Spania! Un tânăr TIR-ist din Dobric a fost găsit fără suflare în cabina autocamionului pe care-l conducea

Un tânăr din Dobric a fost găsit fără suflare săptămâna trecută, într-o parcare din Malaga, Spania. Acesta era șofer de TIR și a fost găsit mort chiar în cabina autocamionului.

Gabi Borodi avea 30 și ceva de ani, era din Dobric (comuna Căianu Mic) și muncea de câțiva ani buni ca șofer de TIR în Spania. Săptămâna trecută, poliția a găsit trupul său fără viață, într-o parcare din Malaga.

Corpul românului a fost găsit chiar în cabina TIR-ului pe care acesta muncea. În legătură cu moartea românului circulă mai multe variante, fie că ar fi făcut infarct la volan, fie că ar fi fost omorât, în urma unei răfuieli.

Surse Bistrițeanul.ro spun că tânărul a fost închis timp de câțiva ani buni în Franța, pentru trafic de droguri. Acesta se folosea de TIR-ul pe care muncea pentru a transporta droguri prin Europa.

Familia așteaptă ca trupul tânărului să fie adus la Dobric, pentru a putea fi înmormântat pe pământ natal.

Foto: Facebook

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...