12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Moș Crăciun salută anul acesta cu „Ciao Bella”: Cadoul perfect pentru doamna din viața ta, ales din stocul nou de marfă

Dress-uri cu modele inedite, neglije-uri în culori seducătoare, cămășuțe de noapte și diferite modele de chiloței – sunt printre produsele ajunse azi pe rafturile de la Ciao Bella. Moș Crăciun are de unde alege ceva frumos și seducător pentru doamna din viața ta.

Bistrița are acum un magazin dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor. Lenjerie seducătoare, de calitate, care să le pună frumusețea în valoare și să bucure pe domnii care le privesc, poate fi găsită acum la Ciao Bella.

Azi, pe rafturile magazinului au ajuns produse noi, numai bune de „scos” din desaga moșului și de pus sub brad.

La Ciao Bella au ajuns dress-uri de diferite culori, densități și modele, cu bandă sau întregi, pentru gusturile oricărei femei și perfecte pentru orice ocazie.

Tot la Ciao Bella au ajuns modele noi de chiloței, tanga sau clasici, modelatori sau pentru graviduțe, în culoarea roșu aprins sau negru seducător, cu fundițe și dantelă, dintr-un material de calitate, unele accesorizate chiar și cu cristale Swarovski.

La Ciao Bella găsiți și diferite modele de sutiene, atât pentru domnișoare, doamne sau proaspete mămici care încă alăptează.

Moș Crăciun poate cumpăra chiar și body-uri modelatoare pentru ca rochița de Revelion să stea „ca turnată”.

Chiar dacă e rece afară, în case e cald și bine. Iar pentru nopțile acestea, domnii își pot bucura ochii îmbrăcându-și doamnele în neglije-uri de calitate, în culori diferite și modele inedite, recent sosite la Ciao Bella. Sau puteți opta pentru cămășuțele de noapte moi la atingere, dintr-un material de calitate.

Magazinul Ciao Bella se află în Piața Centrală, nr. 38, lângă Biserica Evanghelică, în drumul spre Pietonal și Piața Mică.

Programul lor de de sărbători este:

  • 23 DEC. 10.00-18.00
  • 24 DEC. 10.00-14.00
  • 28-30 Dec. 10.00-18.00
  • 31 Dec. 10.00-14.00

Iar din 03 Ianuarie se revine la programul obișnuit.

Ca să vedeți ce produse au, puteți urmări și pagina lor de Facebook Ciao Bella.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?