8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Moș Crăciun trebuie să vină și la orfani! Inițiativa plină de solidaritate a Asociației Filantropiei Ortodoxe

Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud va fi și în acest an Moș Crăciun pentru copiii orfani. Copiii de la Centrul pentru protecția copilului de pe strada Toamnei vor primi haine, dar și produse tradiționale de Crăciun.

Beneficiarii acestei acțiuni a Asociației Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud sunt copiii cu dizabilități de la Centrul pentru protecția copilului de pe strada Toamnei din Bistrița.

„Vom încerca să-i îmbrăcăm în hăinuțe noi și, alături de produsele tradiționale de Crăciun , pachetele vor conține: trening, pijama, șosete, maieu, fular, mănuși, căciulă, bluză de bumbac, păpuci de casă, vestă, colanți, ghetuțe. Toate lucrurile vor fi noi, ambalate și vor fi livrate de noi în condiții de siguranță pentru copii”, a declarat preotul Marius Pintican, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud, citat de radiorenasterea.ro

De asemenea, vor primi astfel de pachete și alți 64 de copii nevoiași, dar și zeci de bătrâni singuri. Mici atenții vor primi și 50 de familii cu deficiențe de auz și 50 de deținuți de la Penitenciarul Bistrița, care nu au de la cine să primească vizite.

Cei care vor să sprijine aceste acțiuni o pot face la Cantina Socială Sfânta Filofteia din Piața Unirii nr. 9, clădirea Protopopiatului Ortodox, sau în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud: RO09RNCB0038130592410001, cod fiscal 31017916, BCR – Bistriţa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.