6 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

TRIST! A murit de frig, singur, între niște blocuri din Năsăud

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani a fost găsit în această dimineața, între blocurile din orașul Năsăud. Acesta ar fi murit singur, de frig…

Bărbatul a fost găsit în această dimineață, fără suflare, de către polițiști între niște blocuri din orașul Năsăud, în urma unui apel la 112. Acesta avea 60 de ani și, se pare, nu avea pe nimeni.

„În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, echipajul medical declarând decesul unui bărbat de 60 de ani, din Năsăud. Cadavrul acestuia a fost transportat la secția prosectură a spitalului pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Paul Rodilă.

Potrivitr Mesager24, bărbatul ar fi murit singur, de frig, între blocuri. O noapte întreagă nimeni n-ar fi sunat la 112.

Foto: mesager24.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: