12.6 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

N-a mai rezistat în carantină și a ieșit cu iubitul la o plimbare nocturnă! Cei doi s-au ales cu amenzi:

O tânără bârgăuancă mai avea de stat 24 de ore în carantină. Dar nu a mai rezistat și a ieșit la o plimbare nocturnă, cu iubitul. Mașina în care se aflau a fost oprită pentru control și ambii s-au ales cu amenzi.

O adolescentă se afla în carantină. Deși mai avea doar 24 de ore de stat până la finalizarea celor 14 zile, nu a mai rezistat…de dor.

Așa că a decis să iasă din casă, la o plimbare, cu iubitul. Pe timp de noapte, sperând să nu-i vadă nimeni.

Doar că au fost opriți de oamenii legii și…s-au ales amândoi cu amenzi.

În noaptea de 3/4 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au sancționat contravențional, conform legii 55/2020, doi tineri. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Josenii Bârgăului, a fost depistată pe drumul național 17, în localitatea Rusu-Bârgăului, fiind pasageră într-un autoturism oprit de polițiști pentru control. În urma verificărilor, s-a constatat că față de aceasta era dispusă măsura carantinării până la data de 4 decembrie 2020, ora 24.00. De asemenea, atât ea, cât și conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, din Bistrița nu și-au putut justifica prezența în afara locuinței, după ora 23.00. Cuantumul total al sancțiunilor aplicate este de 1.000 de lei” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: