5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Și-a amenințat mama cu toporul și a distrus lucruri prin casă! Au intervenit polițiștii de la Acțiuni Speciale

Intervenție dificilă ieri, în Rodna. O femeie a sunat la 112, anunțând că fiul său distruge bunuri prin casă cu un topor. Mai mult, o amenință și pe ea. Au intervenit polițiștii de la Acțiuni Speciale.

Un caz mai dificil de rezolvat, aseară, în Rodna.

O femeie a apelat 112, cerând ajutorul oamenilor legii. Băiatul ei consumase alcool și s-a apucat de spart lucruri prin casă cu toporul. Mai mult, o amenința și pe eqa.

Au intervenit polițiștii sectorului 7, dar tânărul nu a vrut să colaboreze. Așa că au fost chemați cei de la Acțiuni Speciale care au reușit, într-un final, să evacueze întreaga scară de bloc și să imobilizeze scandalagiul.

Aseară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-o familie din Rodna. O femeie de 49 de ani a solicitat prin 112 sprijinul polițiștilor, întrucât fiul ei de 20 de ani, aflat sub influența alcoolului amenință cu un topor și distruge mai multe bunuri dintr-o încăpere. Incidentul a avut loc într-un apartament al unui bloc de locuințe, iar la sosirea polițiștilor, tânărul se manifesta violent, refuzând să comunice. A intervenit în sprijin grupa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu un negociator și au fost evacuate în siguranță toate persoanele aflate în locuință și scara blocului. Tânărul a fost imobilizat de polițiști și internat la psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere și amenințare în cadrul căruia continuă cercetările” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!