17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Și-a amenințat mama cu toporul și a distrus lucruri prin casă! Au intervenit polițiștii de la Acțiuni Speciale

Intervenție dificilă ieri, în Rodna. O femeie a sunat la 112, anunțând că fiul său distruge bunuri prin casă cu un topor. Mai mult, o amenință și pe ea. Au intervenit polițiștii de la Acțiuni Speciale.

Un caz mai dificil de rezolvat, aseară, în Rodna.

O femeie a apelat 112, cerând ajutorul oamenilor legii. Băiatul ei consumase alcool și s-a apucat de spart lucruri prin casă cu toporul. Mai mult, o amenința și pe eqa.

Au intervenit polițiștii sectorului 7, dar tânărul nu a vrut să colaboreze. Așa că au fost chemați cei de la Acțiuni Speciale care au reușit, într-un final, să evacueze întreaga scară de bloc și să imobilizeze scandalagiul.

Aseară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-o familie din Rodna. O femeie de 49 de ani a solicitat prin 112 sprijinul polițiștilor, întrucât fiul ei de 20 de ani, aflat sub influența alcoolului amenință cu un topor și distruge mai multe bunuri dintr-o încăpere. Incidentul a avut loc într-un apartament al unui bloc de locuințe, iar la sosirea polițiștilor, tânărul se manifesta violent, refuzând să comunice. A intervenit în sprijin grupa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu un negociator și au fost evacuate în siguranță toate persoanele aflate în locuință și scara blocului. Tânărul a fost imobilizat de polițiști și internat la psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere și amenințare în cadrul căruia continuă cercetările” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: