-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Și-a amenințat mama cu toporul și a distrus lucruri prin casă! Au intervenit polițiștii de la Acțiuni Speciale

Intervenție dificilă ieri, în Rodna. O femeie a sunat la 112, anunțând că fiul său distruge bunuri prin casă cu un topor. Mai mult, o amenință și pe ea. Au intervenit polițiștii de la Acțiuni Speciale.

Un caz mai dificil de rezolvat, aseară, în Rodna.

O femeie a apelat 112, cerând ajutorul oamenilor legii. Băiatul ei consumase alcool și s-a apucat de spart lucruri prin casă cu toporul. Mai mult, o amenința și pe eqa.

Au intervenit polițiștii sectorului 7, dar tânărul nu a vrut să colaboreze. Așa că au fost chemați cei de la Acțiuni Speciale care au reușit, într-un final, să evacueze întreaga scară de bloc și să imobilizeze scandalagiul.

Aseară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-o familie din Rodna. O femeie de 49 de ani a solicitat prin 112 sprijinul polițiștilor, întrucât fiul ei de 20 de ani, aflat sub influența alcoolului amenință cu un topor și distruge mai multe bunuri dintr-o încăpere. Incidentul a avut loc într-un apartament al unui bloc de locuințe, iar la sosirea polițiștilor, tânărul se manifesta violent, refuzând să comunice. A intervenit în sprijin grupa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu un negociator și au fost evacuate în siguranță toate persoanele aflate în locuință și scara blocului. Tânărul a fost imobilizat de polițiști și internat la psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere și amenințare în cadrul căruia continuă cercetările” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.